Forum
Dejan
 AdministratorObjav: 5.542Ugled: +540
 Član 2239 dni
Odg: Netlog - nedelja, 7. september 2008 ob 21:05 Pa to je glih glupo tota povabila. To je spam. Eden se pač regisatrira in te na kunci izbere možnost, ka pošle fsen prijatelon povabila, ki jih ma v gmail, hotmail, yahoo, ... adresari. In te še to potli fsakši drügi den dobiš opozorilo, ka te je ovi pa toti povoba. Jas fsakši den dobin od enega povabilo. Totin Social Networking stranem pa se gre samo, ka se čim več uporabnikof pridobi, ka se potli pri oglaševanji slüži. Samo totih social strani je že en küp. MySpace, FaceBook, Hi5, Netlog, LinkedIn, Badoo, Bebo, Flickr, ...... miljon je toga. Za mene je edina tr00 MySpace Tan še tü pa tan polüknen na svoj profil pa kakšo sliko gor zapopan.
Prijavi neprimerno vsebino
Jernej
 PrlekObjav: 2.298Ugled: +251
 Član 2148 dni
Odg: Netlog - četrtek, 11. september 2008 ob 21:45 Ges pa man HI5 http://www.hi5.com/ pa Netlog http://www.netlog.com/ Slovenci v tujini www.slovenci.mojforum.si
Prijavi neprimerno vsebino
Dejan
 AdministratorObjav: 5.542Ugled: +540
 Član 2239 dni
Odg: Netlog - nedelja, 28. september 2008 ob 23:42 Jas sen se pred dnevi tüdi registrira na Facebook, da sen vida, ka negi od tan promet na toto stron prihaja pa me je zanimalo ke te je to. Pa je te iz tote skupine Prleki to blo.
Je pa totih strani res že malo morje.
Prijavi neprimerno vsebino
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Pridruži se nam na Facebooku
Prikaži zadnje objave v 4h - 24h
Prikaži celoten forum
Pogovor v živo
 Nalagam ...
|
|