Andrej01 sreda, 23. december 2015 ob 22:27

jozejuz je napisal/a:
Seznam, kaj je vse v naši državi še v redu in nad čem še nismo razočarani je predolg. Bolje bi bilo napisati tisti dve, tri stvari, ki še delujejo.

Jože res je, malo tega v naši državi še deluje. Občutek imam, da so mnoge zdravstvene ustanove v moji deželi ozurpirane.

Henri Fayol je že v zgodnjih dvajsetih letih prejšnjega stoletja širnemu svetu povedal kaj je in kako pomemben je management.
V naši domovini se v marsi kateri javni ustanovi da opaziti, da vodenje,odločanje in načrtovanje opravljajo ljudje, ki managementa niti povohali niso. Vse to pa jim omogočajo preko svojih nadzornikov neodgovorni ustanovitelji.
Rezultat so zadovoljni zaposleni,zadovoljni dobavitelji, nezadovljni uporabniki, predolge čakalne dobe, slabi poslovni izidi.

Nekoč so stari ata rekli »pameten kmet nameni za setev najboljše žito« jaz bi dodal »le čevlje sodi naj kopitar«

Andrej01 četrtek, 7. januar 2016 ob 18:14

Doktor Kadilec Dim Kafe Kadilec Dim Kafe

kreks nedelja, 10. januar 2016 ob 10:26

Hamer Tipkam Hamer Tučem Pipko Zid Zaleti se Zbesna Bič
Tak je pa verjetno pret bilo hahaha

Andrej01 torek, 1. marec 2016 ob 20:44

Nesposoben management je odličen pogoj za razvoj kriminala. Hjooj

Ko pa berem, da v svetu zavoda sedi oseba, ki je kot piše v Delu zdravila brez ustrezne licence pa sem zgrožen, upam da bo pravici zadoščeno, saj gre vendar za zdravje ljudi.

kreks sreda, 2. marec 2016 ob 13:47

Opet neki naročeni članki/komentarji samo da se ruši vse. V domi je puno kvizlingov.

Andrej01 torek, 28. junij 2016 ob 18:14

Ne morem verjeti, da popoldan v ZD Ljutomer ni zobozdravnika. Sramota kakšna organizacija. Res smo Prleki ubogi, zobobol nas lahko preseneti zgolj dopoldan.

Dol

driver torek, 28. junij 2016 ob 21:00

ve pa neš vrmja če boš do zarana počaka..



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.