Forum
Progress
 PoznavalecObjav: 287Ugled: +46
 Član 737 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - sreda, 28. julij 2010 ob 19:23 Tak pozno de vse sküp ? Ka pa vreme ?
Prijavi neprimerno vsebino
MHA
 ModeratorObjav: 7.280Ugled: +327
 Član 2144 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - sreda, 28. julij 2010 ob 19:28 Tü se jas strinjan z optix-on, vüra je prekesno.
MHA
 ModeratorObjav: 7.280Ugled: +327
 Član 2144 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - sreda, 28. julij 2010 ob 19:43 Ja, san eni gremo drügi den delat.
zobl
 VeteranObjav: 748Ugled: +42
 Član 578 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - sreda, 28. julij 2010 ob 19:55 Neje to loni malo drugace blo, filmi se neso tak kesno vrteli ali?
Ce je za posebno publiko tepa neven zakaj je festival. Prlekija, bog, zobl!
optix
 VeteranObjav: 646Ugled: +79
 Član 1480 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - četrtek, 29. julij 2010 ob 15:27 bija.
mala bara, puno krokodila
Makaveli
 ProfesionalecObjav: 512Ugled: +50
 Član 2135 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - petek, 30. julij 2010 ob 17:38 jaz se ne štukan...pa sploh sen nič ne reka glede tega ke si napisa za kino...
Legionar
 PrlekObjav: 1.820Ugled: +146
 Član 1160 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - sobota, 31. julij 2010 ob 23:02 Grossman vemo što je bija. Mene samo zanima, ke je Grossman meja s heavy metalon? Ker zgleja ka toti filmski festival prerašča v metal festival. Gnes so zagrodili celi Glovni trg, predvajanje filma pa premestili na teraso od hotela. Taka se film rola tan, na Glovnen trgi pa je nekši metal koncert, za kerega je vstopnina 10 evrov! Taka, či prideš v Lotmerk, maš občütek, ka si priša v heavy metal camp, ne pa na festival filma. Prešja leta smo meli možnost glejati filme, pa uživati v ten, brez ka bi nan što kekoli doj zagrajeva. Na trgi je blo veko plotno, pa filmi so se vrteli, pijačo so točili pa tak dale...Zapa bi zgleja opet samo kaserali. Koncerti so v prven plani, filmi pa v drügen. Lotmerk je pun pijanih metalcof, pa ne ven ke ma to s pioniron slovenskega filma. Ke mislite ka bi si Karol Grossman misla o ten? Pa na kero publiko sploh prirediteli totega 'festivala' cilajo? Na mladoletne heavy metalce? Hehe, mene toti 'festival' definitivno več ne vidi. Šele tedaj, ko bo posekano zadnje drevo, šele tedaj, ko bo zastrupljena zadnja reka, šele tedaj, ko bo ujeta zadnja riba, šele tedaj boste spoznali, da denarja ni mogoče jesti. (vrač Beli Orel, pleme Cree)
optix
 VeteranObjav: 646Ugled: +79
 Član 1480 dni
Odg: Grossmannov festival 2010 - nedelja, 1. avgust 2010 ob 00:40 Legionar je napisal/a:
Grossman vemo što je bija. Mene samo zanima, ke je Grossman meja s heavy metalon? Ker zgleja ka toti filmski festival prerašča v metal festival. Gnes so zagrodili celi Glovni trg, predvajanje filma pa premestili na teraso od hotela. Taka se film rola tan, na Glovnen trgi pa je nekši metal koncert, za kerega je vstopnina 10 evrov! Taka, či prideš v Lotmerk, maš občütek, ka si priša v heavy metal camp, ne pa na festival filma. Prešja leta smo meli možnost glejati filme, pa uživati v ten, brez ka bi nan što kekoli doj zagrajeva. Na trgi je blo veko plotno, pa filmi so se vrteli, pijačo so točili pa tak dale...Zapa bi zgleja opet samo kaserali. Koncerti so v prven plani, filmi pa v drügen. Lotmerk je pun pijanih metalcof, pa ne ven ke ma to s pioniron slovenskega filma. Ke mislite ka bi si Karol Grossman misla o ten? Pa na kero publiko sploh prirediteli totega 'festivala' cilajo? Na mladoletne heavy metalce? Hehe, mene toti 'festival' definitivno več ne vidi.
Na grossmanu je danes koncert banane metalik in hladno pivo.
kaj se tice koncertov na glavnem trgu, mislim da je organizator kmd in ne grossmannov festival.
zdaj, malo mi je smesno da nekdo zagradi dostop do glavnega trga, ker to je vseeno javna povrsina
in nekakor kolikor se spomnim, vedno v vecini mest so koncerti bili na glavnih trgih brezplacni.
ce nekdo dela placljive koncerte, potem jih lahko naredi na kakem stadionu, hipodromu in podobnjih placih.
tam pa lahko ogradi, postavi redarje in pobira vstopnino.
jaz nimam nic proti da kdo kasira, jasna stvar je da koncerti niso poceni, ampak vseeno ne na glavnem trgu.
mala bara, puno krokodila
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Pridruži se nam na Facebooku
Prikaži zadnje objave v 4h - 24h
Prikaži celoten forum
Pogovor v živo
 Nalagam ...
|
|