Forum
zobl
 VeteranObjav: 748Ugled: +42
 Član 580 dni
Odg: Künštni Prleki - sreda, 1. september 2010 ob 20:02 srce mi se para od vsega tega.
škoda res, nemrem pozobit ovih posnetkof kda se je g. Pepek kaluža v milanovem sodi za vino v goricah.
trbelo bi tote posnetke dati na youbito gor ka vsi vidijo.
Prlekija, bog, zobl!
Prijavi neprimerno vsebino
MHA
 ModeratorObjav: 7.283Ugled: +329
 Član 2146 dni
Odg: Künštni Prleki - sreda, 1. september 2010 ob 22:04 zobl je napisal/a:
trbelo bi tote posnetke dati na youbito gor ka vsi vidijo.
Mojo künštni sfojo stron, pa tan so fsi posnetki.
zobl
 Član 580 dni
Odg: Künštni Prleki - četrtek, 2. september 2010 ob 19:19 Fse mi so novembra na tenko povedali ob špricarih, pa Simon de nan špila, tak ka de ja lepo.
Prlekija, bog, zobl!
Pepek z brega
 UrednikObjav: 2.098Ugled: +267
 Član 2167 dni
Odg: Künštni Prleki - ponedeljek, 8. november 2010 ob 21:40
+3
Lep pozdrof.
Čiglih sen reka, ka se v zvezi s Künštnimi Prleki nen več glasija, so se stvari tak zasüknole, ka enostavno moren nekej povedati.
Z večih strani so do mene prišle informacije, ka se med lidmi širijo guči o ten, zakej Pepeka z brega nega več na nobeni prireditvi, na keri sodelüvlejo Künštni Prleki. Moren priznati, ka sen veseli ka je tak, ker to pomeni, ka lidje znojo ceniti mojo delo. Me pa žalosti to, ka člani drüštva liden ne povejo resnice (bor ne fsakšokrot), dere jih pitajo: »Ge je Pepek?« Dostikrot se pre zgodi, ka se čejo vün zmotati, pa nejč nič rečti, ali pa rečejo, ka Pepeka nega, ker pač glih gnes nema cejta, ker je zasedeni, ker mo drügo delo, nastop.... Resen je, ka mon zadosta dela (kak Roman Marič, pa tüdi kak Pepek z brega), neje pa resen, ka me zavolo toga nebi bilo na nobenen nastopi Künštnih Prlekof.
Resnica pri ten je takša: JAS SEN ŽE POR MESCOF NE VEČ ČLAN DRÜŠTVA, ker sen, fküper z še enimi člani, iztopa iz drüštva. To pomeni, ka več ne delan za drüšto in ne hodin na nastope zavolo izstopa iz drüštva, ne pa zavolo toga, ka nebi nejša cejta. Jas sicer ne vidin pametnega razloga, zakej preostali člani drüštva skrivlejo moj dokončni odhod, je pa to ne pošteno do lüdi, keri mojo pravico znati resnico.
Aufbiks - čreva na plot!
zobl
 Član 580 dni
Odg: Künštni Prleki - ponedeljek, 8. november 2010 ob 21:55
+1 Pepek z brega je napisal/a:
Lep pozdrof.
Čiglih sen reka, ka se v zvezi s Künštnimi Prleki nen več glasija, so se stvari tak zasüknole, ka enostavno moren nekej povedati.
Z večih strani so do mene prišle informacije, ka se med lidmi širijo guči o ten, zakej Pepeka z brega nega več na nobeni prireditvi, na keri sodelüvlejo Künštni Prleki. Moren priznati, ka sen veseli ka je tak, ker to pomeni, ka lidje znojo ceniti mojo delo. Me pa žalosti to, ka člani drüštva liden ne povejo resnice (bor ne fsakšokrot), dere jih pitajo: »Ge je Pepek?« Dostikrot se pre zgodi, ka se čejo vün zmotati, pa nejč nič rečti, ali pa rečejo, ka Pepeka nega, ker pač glih gnes nema cejta, ker je zasedeni, ker mo drügo delo, nastop.... Resen je, ka mon zadosta dela (kak Roman Marič, pa tüdi kak Pepek z brega), neje pa resen, ka me zavolo toga nebi bilo na nobenen nastopi Künštnih Prlekof.
Resnica pri ten je takša: JAS SEN ŽE POR MESCOF NE VEČ ČLAN DRÜŠTVA, ker sen, fküper z še enimi člani, iztopa iz drüštva. To pomeni, ka več ne delan za drüšto in ne hodin na nastope zavolo izstopa iz drüštva, ne pa zavolo toga, ka nebi nejša cejta. Jas sicer ne vidin pametnega razloga, zakej preostali člani drüštva skrivlejo moj dokončni odhod, je pa to ne pošteno do lüdi, keri mojo pravico znati resnico.
Zgleja ka si ti ena prova maskota Prlekije v tistem šurci pa klobuki kero ma folk rad in te nemrejo enostavno pozobiti.
Moren pa ti priznati ka si ti bija bor 50% Kunštnih prlekov in brez tebe ni več isto.
Zaj zakoj se preostali Kunštni prleki kak proviš okrog lažejo oziroma nečejo liden povedati resnice moreš pitati glovnega Milana.
Najbojša zasedba Kunštnih prlekov kak bi se reklo v žargoni DREAM TEAM ste bli milan, pepek pa klumpa.
Nejbojše ka si doj fsednete ti pa Milan zaj dere de Martinovo pa ka fkup krstite vino pa zakoplete bojno sekiro.
Sicer pa Pepek, lidje marsikaj gučijo pa zmišlovlejo, tak ka na guče nesmiš dosti dati.
Prlekija, bog, zobl! Na zadnje urejal zobl, dne ponedeljek, 8. november 2010 ob 21:59. Skupaj urejano 1 krat.
Lenny
 ProfesionalecObjav: 319Ugled: +94
 Član 665 dni
Odg: Künštni Prleki - ponedeljek, 8. november 2010 ob 22:04
+1 Pepek z brega je napisal/a:
Lep pozdrof.
Hmmm... mogoče tege glih ne skrivlejo ka pepeka nega... nejbrž jin je enostavno neke lovskega na brzino reči, kak pa bi rekli ka si izstopa... ker te pa pitaje zakej...pa što je krif, pa če so krivi penezi itd..... kda fsoki odgovor do novo pitaje, se ti po enen cejti več nedo razlagati....
no neven če je z vami taki primer, ali, dostikrot se človik če izogniti drjezgaji pa razprovlaji.
Jas vuplen, ka te čez cejt (nekda pač) začutili še željo pa volo fsi skup in te te opet fkup fteknili glove pa mo se mi opet fsen smijali.
Fčosih je bojše iti narazen še provi čas, dokič se še lehko prijatelsko posloviš, te se vedno vrota pistijo malo pripreta.
Pa brez zamere za mojo pametuvaje, premalo ven o stvori, te že povedali ke več kda van bo fsiskup. Za fse je zadosti "dela". Lidje še se premalo nasmejimo f totet čudnen cejti.
Izjava g.dr.Pavel Šerca... ljutomerski Glavni trg ..."urbanistični vandalizem najhujše kategorije".
MILAN
 PrlekObjav: 3.181Ugled: +197
 Član 2133 dni
Odg: Künštni Prleki - torek, 9. november 2010 ob 07:55 Pa penezi so zodja stvor o ker bi se lehko štükali ka jih momo kumej teko ka je za osnovno delo.
To pa ka lidje vidijo ka je drgačik pa je tüdi v redi.Tisti keri čejo drüštvi dobro tak znojo to presoditi,keri čejo ka bi šlo to napre so dobrodošli. Tistin kerin pa je samo zato ka nekej mešajo pa nemremo povadati drgačik kak je.
MILAN BELEC
TUNČEK
 PrlekObjav: 2.642Ugled: +389
 Član 682 dni
Odg: Künštni Prleki - torek, 9. november 2010 ob 08:07 Ke se ne do kaj pobotati. Mi ke smo malo bole oddaljeni vidimo, da stvor ne štima več. Pepek je le bija ena gonilna sila Künštnih Prlekof in maskota. Tisto o ten da so se rasšli kak kolegi, je na pirovih nogah. Gda se lidje razidejo se ne razidejo kak kolegi, tüdi, če navzvün tak zgledne, notri f srci neke gori in ne štima.
Ne vemo, pa najbrš nemo zvedli kaj je bilo narobe, samo škoda, da neka toka dobra skupina razpodne, se je bila zaščitni znok Prlekije.
 Tunček
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.
Pridruži se nam na Facebooku
Prikaži zadnje objave v 4h - 24h
Prikaži celoten forum
Pogovor v živo
 Nalagam ...
|
|