MILAN ponedeljek, 25. februar 2008 ob 08:44

verjetno je ne tak namena kak se je zgodilo
na žalost je meja ovi premehke čunte

stajerc13 ponedeljek, 25. februar 2008 ob 13:14

fant je s 15 leti šel s trebuhom za kruhom in dosegel ogromno le z delom, in disciplino in prišel do tu kjer je da mu zdaj en idiot uniči morda kariero, katero je sam naredil do sedaj na pošten način, brez dopingov in je uspel ostat vedno skromen in mu je nogomet pomenil vse.

Apelirajmo malo kot ljubitelji športa in nogometa, naj na mvrnejo pošteno igro in nogomet, ne pa lomljenje in podkupovanja in vsa sranja k ispadajo danes žal nogometu zraven

VRNI TE NAM NOGOMET !!

Nogomet Nogomet

stajerc13 ponedeljek, 25. februar 2008 ob 13:36

ta pa je huda...

stajerc13 ponedeljek, 25. februar 2008 ob 13:39

Arsene Wenger je reku, da bi mu prepovedal doživljenjsko igrat nogomet, sam sem enakega mnenja. Zakaj? Ker je jasno, da je šel direktno na golenico in ne na žogo...potem pa se še hinavsko smejal. Pa sej nogomet je šport, ne pa vojna. Kreten. Upam vse najboljše za Eduarda

Nela ponedeljek, 25. februar 2008 ob 14:25

Ja ze podpise zbirajo ka bi mu prepovedali spilati. Heee

Navijače, obožavatelje i štovatelje lika i djela Eduarde da Silve ujedinila je ideja da peticijom natjeraju nogometni savez Engleske da Martinu Tayloru zabrani igrati profesionalni nogomet.


Na www.petitiononline.com stoji kako za start kakav je imao Tayler ne postoji isprika, opravdanje ili objašnjenje.

Upravo zbog toga traži se doživotnu zabranu igranja nogometa za braniča Birmionghan Cityja, Martina Taylera.

Peticiju možete potpisati ovdje, a komentare i popis potpisanih ovdje. Na peticiji je objavljeno na tisuæe komentara šokiranih navijača na različitim jezicima.

Naša redakcija je i vama čitateljima postavila anketno pitanje o ovoj temi. Trenutno na anketi 85% vas glasaša smatra da Taylor više ne bi smio zaigrati nogomet.

Podsjetimo, na jučerašnjoj utakmici 27. kola Premier lige u prvim minutama Taylor je grubim startom Da Silvi slomio nogu. Taylor, navodno, prima i prijetnje smræu.

Prekid je trajao sedam minuta, a o brutalnosti ozljede najbolje govori činjenica da TV kuæe nisu željele pustiti ponovljenu snimku.

Inače, o brutalnom startu progovorio je još jedan igrač Arsenala, Nicklas Bendtner, bivši igrač Birminghama.

On je rekao da Martinov start sigurno nije bio namjeran jer Martin, kaže, nije prljav igrač.

- On inače ne radi grube prekršaje, vrlo je smiren i nikad ne ide u duel s namjerom da napravi prekršaj, a kamoli da bi ozlijedio igrača. No, ovaj je prekršaj zaista bio grub, rekao je Bendtner i izrazio žaljenje zbog Eduardove ozljede.

Dejan ponedeljek, 25. februar 2008 ob 14:32

Mah, to so po hrvoti...
Eduardo je som reka: "Ne krivim Taylorja, takšno je življenje. Takšne stvari se dogajajo v nogometu. Vsi so v skrbeh glede moje prihodnosti, razen mene. Prepričan sem, da se bom vrnil in bil enako dober igralec kot prej. Ko vsi tako verjamejo vate, ni razlogov za strah,"

Poškodbe so sestavni del športa. To se pač dogaja.

optix ponedeljek, 25. februar 2008 ob 14:47

Dejan je napisal/a:
Mah, to so po hrvoti...
Eduardo je som reka: "Ne krivim Taylorja, takšno je življenje. Takšne stvari se dogajajo v nogometu. Vsi so v skrbeh glede moje prihodnosti, razen mene. Prepričan sem, da se bom vrnil in bil enako dober igralec kot prej. Ko vsi tako verjamejo vate, ni razlogov za strah,"

Poškodbe so sestavni del športa. To se pač dogaja.





eduardo je v hrvaškem nogometu trenutno to kar je bil, michael jordan v nba. večino golov, v dveh letih od kdaj igra za A reprezentanco , je dal večino golov on. brez njega ta ekipa nima takega napada.

narod se razočaral, zaj bo čez 4 mesece evropsko v avstriji/švici, glavnega igralca pa ne bo.
v arsenalu si je dodobra v 7-8 mesecih zacementiral prostor v napadu v tandemu z adebayorjem.
razumljiva je jeza trenera wengera in navijacev....
bo se ta pomp stisal cez nekaj casa.

stajerc13 ponedeljek, 25. februar 2008 ob 15:28

Objavljeno prije sat vremena
Tayloru navijači prijete smræu
MALO JE onih koji bi danas rado uskočili u kožu Eduarda da Silve, a još manje onih koji bi se mijenjali sa Martinom Taylorom. Nakon što je brutalnim startom deportirao Eduarda na operacijski stol i natjerao ga da strahuje za nastavak karijere, Taylor je postao metom navijačkog gnjeva i zvijezdom različitih peticija kojim se traži njegov doživotni izgon iz nogometa.

Prema pisanju engleskih medija, Tayloru su poslane prijetnje smræu, a osim on-line likvidacije, drvosječi Birminghama prijetnje su navodno stigle i poštom. Najekstremniji dio navijača Arsenala putem neta traži osvetu za gubitak prouzročen teškim ozljeðivanjem njihovog miljenika.

Sinoæ je na jednom internetskom formu osvanula poruka; "Taylor is fucking dead", a popratili su je brojni komentari nasilnog prizvuka.

"Taylor, crkni!!, "Mjesto ti je u grobu!", "Mrtav si čovjek!", samo su neki od emitiranih komentara bijesnih drukera.

S druge strane, nemjerljiva je podrška koja sa svih strana svijeta stiže na ime Eduarda da Silve. Ljubitelji igre otišli su i korak dalje, pokretanjem peticije koja æe otiæi na adresu Engleskog nogometnog saveza (FA) i Fife i u kojoj æe se zahtijevati Taylorov doživotni "ban".

D.R.
Foto: FC Birmingham

to je bilo objovleno pred 1 vuro....

MHA ponedeljek, 25. februar 2008 ob 15:40

Eh, zej pa že resen pretirovlejo. Son rat mo je tak ne haksl potra. A-A To se lehko fsakšemi zgodi.

optix ponedeljek, 25. februar 2008 ob 15:58

zajebani so titi arsenalovi navijaci, posebej tisti pravi angleski huligani ...

Nela četrtek, 6. marec 2008 ob 01:00

Doktor Brutalne spotne poskodbe Nosila

klik


Pecikl ...auva...Bergla

Nela četrtek, 6. marec 2008 ob 01:06

Eduardo Bogi bogi

klik

No za pol leta de ze po dober. Nogomet

MHA sobota, 15. marec 2008 ob 18:48

Prašnikar šokiral Hitzfelda

Velika senzacija v nemškem nogometnem prvenstvu. Predzadnji Energie iz Cotbussa, ki ga vodi Bojan Prašnikar, je z 2:0 premagal vodilni Bayern.


Več si lehko preštejete tü.

erof sreda, 26. marec 2008 ob 16:47

NAGRADNA IGRA

NAGRADNA IGRA -NOGOMET
Zmaga

stajerc13 petek, 29. oktober 2010 ob 09:32

Danes otvoritev koprskega stadiona
Skoraj 40 metrov visoki reflektorji in več kot štiri tisoč sedežev čakajo na vse, ki bodo jutri zvečer prišli na otvoritev prenovljenega koprskega nogometnega stadiona. Prenovljen nogometni stadion je na bivše pomožno igrišče izrinil atlete, ki pa so tam dobili atletski stadion z manjšo tribuno. Ob 19 uri se prične slovesnost z nogometaši in plesalci, sledi pojedina in koncert. Vse skupaj je stalo 8,7 milijona evrov.

Novi stadion ima 38 metrov visoke reflektorje, 4221 sedišč in novo spremljajoče poslopje z garderobami, s sobami za sodnike, za delegata in za novinarje. V omenjenih prostorih bodo tudi pisarne, vip prostor in fitnes center. Povsem prenovljena je vzhodna tribuna, ki je dobila nadkritje, nove pa so tudi tribune za goloma ter premična zahodna tribuna, ki je opremljena z modernim in tehnološko dovršenim novinarskim stolpom, prirejenim za časopisne, radijske in televizijske novinarje ter seveda za snemalce, ki imajo na voljo tudi dva snemalna stolpa.

Na nekdaj pomožnem peščenem nogometnem igrišču je MOK zgradila tudi nov atletski stadion z osmimi tekaškimi programi, pokritimi z modrim tartanom, ki ustreza standardom IAAF in Atletske zveze Slovenije. Nova atletska pridobitev vključuje tudi prostor za metanje diska in kladiva, skakališča v daljino, za troskok, za skoke v višino in v višino s palico, na stadionu pa bodo svoj prostor našli tudi metalci krogle in kopja. Tudi atletski stadion ima objekt pod tribuno, kjer so prostori za vodstvo tekmovanj, za obdelavo podatkov, sodnike, ozvočenje in meritve časov, pa tudi za novinarje.

Odprtje stadiona bo jutri obeležilo 130 najboljših plesnih prvakov iz vse Slovenije skupaj z mladimi koprskimi nogometaši pod koreografskim vodstvom Fione Johnson. Travnato površino pa bodo kot prvi preizkusili nogometaši pionirsko-mladinskega pogona Koper. »Petkov večer bo v znamenju druženja, kjer bodo za hrano in pijačo skrbeli odlični obalni gostinci, veselo vzdušje pa bodo pričarali Robert Vatovec Big Band in ansambel Ne me jugat,« so sporočili z MOK.

Mestna občina Koper ob tem obvešča, da se bodo vrata nogometnega stadiona odprla že uro pred začetkom slavnostnega dogodka, ob 18. uri, zaradi velikega zanimanja pa vsem obiskovalkam in obiskovalcem še priporoča, da naj na prireditev ne pridejo zadnjo minuto. Ob tem sporočajo, da bo na vseh parkiriščih v času otvoritve parkiranje brezplačno.

Prva zares športna preizkušnja pa stadion čaka naslednji dan. V soboto, 30. oktobra, ob 20. uri, se bosta v 15. krogu 1. SNL pomerila FC Luka Koper in Olimpija. Ogled prve tekme bo brezplačen, vstop pa bo predvsem zaradi varnostnih zahtev možen le z vstopnico.

Brezplačne vstopnice bodo na voljo na blagajni na glavnem vhodu na mestni stadion Bonifika, in sicer v petek, 29. oktobra, med 17. in 21. uro, ter v soboto, 30. oktobra, ko bodo blagajno odprli ob 17. uri.

vir;obala.net


tak ka če je keri kje na primorsken ne pride malo pogledne naš novi stadion,,

Dejan petek, 25. marec 2011 ob 19:10

Kej provite gnes Slovenija - Italija? Jas mislin, ka nemo zgübili Ploskač

MHA petek, 25. marec 2011 ob 20:48

Jas sen tüdi bol k temi, ka jih premogamo To ja

Dejan petek, 25. marec 2011 ob 22:39

Slabo so špilali gnes Ne ne ne

karantanija petek, 25. marec 2011 ob 22:52

R.I.P. Dol

MILAN sobota, 26. marec 2011 ob 06:28

Mislec neso bili prepričlivi kak da bi jih bilo stroh



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.