glanzkopf torek, 16. september 2014 ob 00:43

kobreti je napisal/a:
..no tak po nekaj premislekih sen da nareti toplotno črpalko od termotehnike (kronoterm) TČZV 13 EVT
se pravi zrak-voda, kcoj sen vzeja 300L zalogovnik in 300L bojler. In po leti dni obratovanja tudi za toplo vodo v leti sen ponuca 751€ eletrike, obračunane po GEN-i položnici 0,131 €/ kWh. v bojler ije voda na 42 stopinj v stanovaji pa 22,5 v noči pa 21 stopinj. Nasmeh


Toplotna je zakon To ja dobro si se odločja, čez par let de se ti investicija povrnila, nikak ne razmin tiste keri forsirajo pelete , polet takšne elegantne zadeve kak je toplotna črpalka.

Ivek torek, 16. september 2014 ob 09:43

PRAVIČNI, tvoje upanje se bo razblinilo v dim.

Država ne bo obdavčila kurjenje trdih goriv, ker je v TEŠ - 6 največji kurjač.

zanban petek, 28. november 2014 ob 08:43

Sam tudi razmišljam o menjavi ogrevalnega sistema ter nakupu toplotne črpalke, ima kdo doma toplotne črpalke te znamke in lahko pove kaj več http://www.tersus.si/toplotna-crpalka-atlantic-explorer-za-ogrevanje-sanitarne-vode-200-l?

pravični petek, 28. november 2014 ob 12:29

Danes je že cela poplava toplotnih črpalk. Po eni strani je to dobro, ker z večjo konkurenco raste kvaliteta in padajo cene.
Nekatere toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode imajo možnost, da nam istočasno hladijo shrambo ali kak drug prostor, ki ga želimo hladiti.
Sam omenjenega izdelka ne poznam.
Pred nakupom in vgradnjo pa ti zelo priporočam posvet pri svetovalcu Tinetu Odarju, ki ima svetovalno pisarno na Ormoški 22 v Ljutomeru, prostori ŠIM. Na tem naslovu najdeš tudi informacijo, katere dneve in ure je tam prisoten in telefonsko za kontakt, da se dogovoriš za obisk.
Svetovanje je brezplačno in ga zelo priporočam vsem, ki se lotijo česarkoli glede takih in podobnih projektov in investicij.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.