Nela petek, 26. junij 2009 ob 23:11

Pa dej ki si pa te to nejsa........ Hjooj taksne igrice so meni niti malo ne smesne, groza.... Neee

MHA petek, 26. junij 2009 ob 23:15

Či pa to nekda aktualno blo.

Nela petek, 26. junij 2009 ob 23:35

Jaz sem se tote igice ne vidla nikoli, tisto ki pa dete skoz balkon prek zdigno pa sem. Butl Tisti moment se mu je tudi mesalo, ko je to nareda.

Nela petek, 26. junij 2009 ob 23:51

Samo jaz pa ne razmin lidi, ko neksen taksni hmerje kak je zej Jackson, ali pa keri drugi pevec......no ka se te liden mesa, pa tulijo, se huje kak za svojimi sorodniki, pa misliji z jin vred hmreti.

Takak nikoli nesem razmila, ko so na koncerti, pa pride pevec, pa tulijo (jocejo) pa cvilijo, do onemoglosti, taka vkup koplejo, ka te nucajo zdravstveno pomoc. Mislec

mirka sobota, 27. junij 2009 ob 09:06

Ja, je čudno, ka ga majio po smrti tak radi.
Moglo pa je biti hudo z njim, ka se je tak čudno obnašal, pa se operiral, pa deco pokrival z cotami...Jok sigurno so pa vsi okoli njega dobro zaslužili,..so kak mrhovinarji, ka zavošejo $$$$
ga dvignili v oblake, ko pa ni več mogel, pa ga pustili v drekuVragec

Zvončica nedelja, 28. junij 2009 ob 00:13

Zej de se komej keš vsipova v kase.....Deco pa mislin ka je pokriva zato ka jih je skriva pred sveton ka mu ne bi kerega drpnili. Sen štela ka je že morfij tüdi dobiva proti bolečinan....tak ka se resen lehko pitaš keko je tota smrt ne bila zrežirana....za keš.

MHA nedelja, 28. junij 2009 ob 22:46

Ve so ga že neke primerjali z Elvison.

stajerc13 ponedeljek, 29. junij 2009 ob 14:43

UKRADLI MINISTRCO ZA NOTRANJE ZADEVE KRESALOVO....


Po neuradnih informacijah naj bi nepridipravi vlomili na gradbišče več milijonov eurov vredne turistične kmetije Bužekijan na Mali Sevi. Domačini so opazili prihod policistov policijske uprave Koper, ki so minuli teden prišli na ogled gradbišča, ki leži nad Izolo. Za zdaj se še ne ve ali so odnesli vlomilci dele gradbene mehanizacije ali kaj drugega. Škoda naj bi bila po neuradnih informacijah velika, več naj bi bilo znano v prihodnjih dneh.

Kot smo že poročali v enem izmed prispevkov o nepremičninah politikov na Obali naj bi lastniške in kapitalske povezave vodile do para Kresal - Senica. Po poročanju spletnega časopisa Požareport naj bi za investicijo zagotovo stala Senica in Kresalova, finančni kapital pa naj bi zagotovila avstrijska Hypo Alpe-Adria-Bank, ki jo vodi Celjan Božidar Špan, znan kot dober prijatelj in poslovni partner Mira Senice. Miro Senica je sicer že večkrat zanikal, da je investitor, sam pravi da je le pravni zastopnik omenjene turistične kmetije v izgradnji. Gradbišče naj bi bilo ustrezno označeno in zavarovano, kot investitor pa je na tabli navedena ljubljanska družba Bužekijan, d. o. o. Njen sedež je na Celovški cesti 150 v Ljubljani, po podatkih poslovnega registra in baze GVIN je edini lastnik družbe lokalni pridelovalec oljk Edo Bužekijan. Kmetija naj bi premogla tri zgradbe z apartmaji in jacuzziji, vinsko klet, galerijo in knjižnico.

Za sedaj o dogodku niso poročali večji mediji. Tudi ni bilo slišati komentarjev s strani večkrat omenjene domnevne lastnice Kresalove, ki se je te dni udeležila tradicionalne Parade Ponosa v Ljubljani, ki je bila začinjen z homofobnim napadom na obiskovalca v enem izmed ljubljanskih barov, kjer so imeli večer gejevske poezije. Če je lastnica kmetije Bužekijan res Kresalova se poraja vprašanje koliko so varni navadni državljani, če so vlomilci okradli vrhovno poveljnico Policije.


VIR:obalanet


Kul Hahaha

MILAN ponedeljek, 29. junij 2009 ob 17:19

Hjooj ven pa se nemre na glos dreti če so ji kej maznoli
no mojo pa kej vzeti pa srmaki so ne vzeli

Dejan torek, 30. junij 2009 ob 19:57

Zvončica je napisal/a:
Če bi malo meje hteja biti podoben Diani Ross pa meti bledoličniško podobo bi venda še gnesden veselo skoka po sveti.....končno pa, vsakega to 1x čoka.....svoje je v svojih cejtih odpopeva pa odplesa....pa nič več. Me ne gene.....za kakšega Claptona pa bi mi bilo precik žo...

Tisto ke je on dela iz sebe je res malo čüdno, je pa to bila jegova osebna stvor pa odločitev. Je pa postava nove smernice v pop muziki, v bistvi je bija eden in edini v takšnen stili, jegovi plesi so bli podlage za nešteto poznejših hip hop in podobnih plesov, nešteto hitov, nejbol prodajani album vseh časov, milijoni oboževalcov, ...
Jas sen ga sicer ne nigdor tak poslüša al pa bija jegov oboževalec, samo pesmi kak so Thriller, Beat It, Billie Jean, Black or White, Bad, Smooth Criminal, ........ pa je vedno fejn čüti pa nasploh so jegove pesmi dobre pa nekej posebnega. Pa jegov glos je bija razpoznaven pa nekej edinstvenega. Za mene je definitivno eden bojših glasbenih izvajalcov na sveti. Tak ka mi je kar žo, ka je tak naenkrat odiša pa to glih pred toto finalno turnejo, kak jo je šteja meti.

MHA petek, 3. julij 2009 ob 15:29

80-letnik se je vsak dan zabaval s 50 let mlajšo prostitutko. Zadnje srečanje pa je bilo zanj usodno. Potem ko si je slekel hlače in se pripravil na avanturo, mu je zastalo srce.

Mlada splitska prostitutka je za samo 50 kun oziroma 7 evrov nudila spolne usluge 80-letniku. Sinočnja avantura pa je bila za starčka, ki je že prebolel tri infarkte, usodna – ko je slekel hlače, mu je namreč odpovedalo srce.

Upokojenec in 30-letna prostitutka sta se, tako kot vsak dan, sestala tudi včeraj. Skozi majhno okno sta se splazila v zapuščeno hišo in se začela slačiti. Ko si je 80-letnik slekel hlače, mu je kar naenkrat postalo slabo in se je zgrudil na tla. Dekle je takoj steklo do bližnje telefonske govorilnice in poklicalo reševalce in policijo, vendar je starček do prihoda prve pomoči umrl. Obdukcija je pokazala, da je pokojni preživel že tri srčne infarkte, četrti pa je bil zanj usoden.


vir: 24ur

80 let je bija star, 3 infarkte je preživja, pa še izda vsaki den meja "obiske"Naskoči

Tunč petek, 3. julij 2009 ob 16:02

Provi živec je bija stari. Vsaka mu čast. Umro na pički, kaj si lehko lepšega želiš.Klanjam

Dejan petek, 3. julij 2009 ob 17:48

Meni se vidi, ka je toti vmrja poleg ne na Hihihi

MILAN petek, 3. julij 2009 ob 21:22

Postrani vmrja kak jeboč ne pa kak seronja
to pa je veka stvor

Zvončica petek, 3. julij 2009 ob 23:59

Hihihi Hjooj

MHA sobota, 4. julij 2009 ob 09:46

Je živja za, pa hmrja za, osta temi zvest kak ženi.

MHA sobota, 11. julij 2009 ob 11:26

Bombaša prijeli, bombe so se peljale naprej

Akcija policistov, ki se je končala na ljubljanski železniški postaji, se je začela že na Dobovi, kjer so prijeli moškega, ki je grozil z bombo. Pozneje naj bi v kupeju na vlaku našli še pet bomb.

Sinoči je bila na ljubljanski železniški postaji obsežna policijska akcija, v kateri so organi pregona iskali osebo, ki je osumljena storitve kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Nekaj minut čez 23. uro so opravljanje nalog s področja javne varnosti končali, iskane osebe pa niso izsledili. Kot so sporočili s PU Ljubljana, je vlak po opravljenem pregledu nadaljeval vožnjo v smeri Jesenic, policija pa še preverja vse okoliščine dogodka.

Kot so za 24ur.com povedali na železniški postaji Dobova, je med vsakodnevno obvezno kontrolo policaj naletel na moškega, ki je med pogovorom zagrozil z bombo. Na plano naj bi potegnil bombo in odstranil zatič, vendar se je policist hitro znašel, skočil do njega in bombo prijel. Moškega so odpeljali iz vlaka, ta pa je nato nadaljeval pot naprej proti Ljubljani. Moški, ki so ga policisti pridržali, je pozneje povedal, da je na vlaku še več bomb in njegovih pajdašev, zato se je celotna akcija nadaljevala tudi v Ljubljani, kjer se je na železniški postaji zbralo ogromno oboroženih policistov. Na kraju je bilo vsaj petnajst policijskih avtomobilov, najmanj štiri marice, policisti pa so s seboj imeli tudi pse slednike. Območje je preletel tudi policijski helikopter, zaprli so bližnje podhode in ceste.

Policisti – pomagali so jim tudi kranjski – so zaprli železniški peron številka šest, po katerem je pripeljal vlak, ki je bil iz Beograda namenjen v Zürich.

Potniki so povedali, da so jih policisti podrobno pregledali, prav tako pa tudi njihovo prtljago. Kot je že včeraj za 24ur.com povedala družina iz Velike Britanije, so njih in njihovo prtljago pregledali oboroženi policisti s čeladami in psi. O razlogih za to jih niso obvestili, sprva pa je med potniki krožila informacija, da je na vlaku bomba oziroma oseba, ki ima pri sebi več bomb in grozi z razstrelitvijo.


vir:24ur

Dobro ke je bija policej na cugi, vači bi ovi cuk v lüft spüsta.

MHA sreda, 9. september 2009 ob 18:21

Video kože prometno, z avton so se zaleteli v steber avto je zagora. Iz avta so rešili gorečega šofera, predvidevam ka nejmeje dvo pa sta zgorela v avti, ker se na posnetki vidi odzaja sedečega sopotnika. Lidje so prvo glejali, namesto ka bi jih probali rešiti, čiglih bi ostala dvo težko. -> video

Dejan petek, 2. oktober 2009 ob 10:05

Trije mrtvi zaradi vožnje v nasprotno smer
V nesreči udeleženih več vozil, tudi tovornih

2. oktober 2009 ob 07:20,
zadnji poseg: 2. oktober 2009 ob 09:13
Arja vas - MMC RTV SLO

Okoli pete ure zjutraj se je na štajerski avtocesti zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli trije ljudje.

Nesreča se je zgodila med priključkoma Arja vas in Žalec v smeri proti Mariboru, v njej pa je bil udeležnih kar sedem vozil, dve tovorni in pet osebnih.

Predstavnica za stike z javnostjo na Policijski pravi Celje Milena Trbulin je za MMC dejala, da je vzrok nesreče nepravilna smer vožnje. Kot je razložila, je osebni avtomobil citroen xsara, v katerem so bili štrije mladi ljudje, vozil proti Mariboru.

Med prehitevanjem nasproti pripeljalo vozilo
Ko je vozilo prehitevalo dve tovorni vozili, mu je nasproti pripeljal renault espace, za volanom pa je bil 46-letni voznik. Vozili sta trčili, xsaro pa je pri tem najprej odbilo v eno tovorno vozilo, nato nazaj na vozni pas, zatem je avtomobil trčil še z drugim tovornim vozilom. Trije od štirih, ki so se peljali v xsari, so umrli na kraju nesreče, eden pa se je huje poškodoval. Poškodovan je tudi povzročitelj nesreče.

Avtocesta med Šempetrom in Žalcem iz Ljubljane proti Celju je še vedno zaprta, več pa bo znanega, ko policisti končajo pregledovati kraj dogodka.

Do naleta je prišlo tudi v nasprotni smeri avtoceste, torej med Žalcem in Arjo vasjo proti Ljubljani, vendar promet zdaj že poteka tekoče.
S. Z.


Jas ne ven, ke toti lidje tuhtajo, ka se po avtocesti v nasprotno smer vozijo Neee

Legionar petek, 2. oktober 2009 ob 10:44

Ne ven... Neee Meni je nikdor ni blo jasno, kak se lehko nešče v nasprotno smer na AC pela.
Za kej takšega moreš biti že prokleto blesavi.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.