pravični sreda, 3. oktober 2012 ob 16:58

Ehhhh, noooooo. Mislec Hjooj

Kdo pa verjame, da je bil Nemec, po narodnsoti mislim. Hjooj

Saj vemo, kdo so državljani Nemčije, ki najbolj kradejo. Hihihi

Na žalost naša policija vodi evidenco o državljanih in ne o nacionalni pripadnosti. Šokiran Žalosten

Če so komu da, je zanimivo prebrati kakšno letno policijsko poročilo iz Avstrije ali Nemčije. To ja

Storilce imajo lepo pošlihtane po narodnosti. Jaaa

Pri nas bi Musarca v luft skakala. Hihihi Zloba Hahaha

So pa statistike zelo zanimive in veliko povedo. Šokiran Žalosten Mislec Hjooj Hudi

Sicer ne bom o tem, ker je to že druga zgodba. Hihihi


TUNČEK sreda, 3. oktober 2012 ob 17:24

Resen, tak je prinas. Naprimer Slovenec iz Lublane Mustafa Hadžiabdić je fkra to pa to...
Hehe Pomežik ali pa Elvis Čutura - Ljutomerčan....

MHA sreda, 3. oktober 2012 ob 21:12

Lehko si je ša po sfoj fkrodjeni avto. Hihihi Možno ja, ka je uvoženi Nemec. Nasmeh

Dejan sreda, 3. oktober 2012 ob 22:59

Ja, to je seveda veka verjetnost, ka je tak bilo Hihihi Sicer pa v Nemčiji že skoro težko nejdeš "provega" Nemca Nasmeh

Ivek četrtek, 4. oktober 2012 ob 00:43

Pravični trdi: saj vemo, kdo so državljani Nemčije, ki najbolj kradejo. To res ni težko vedeti. V Nemčiji najbolj kradejo državljani Nemčije.

Pravični je žalosten, ker naša policija evidenco o tujih lopovih vodi po državljanstvu, ne pa po narodnosti. Če tuji državljani storijo kaznivo dejanje, je za policijsko obravnavo pomemben potni list, ne pa rasistični pogled na že v naprej določene nacionalne skupine, ki naj bi bile lopovske.

Letna policijska poročila nemške in avstrijske policije vsebujejo seznam lopovov po državljanstvu in šele po tem pripis o narodnosti, če je znana. Namreč za meddržavno sodelovanje v lovu na lopove in njihovem izročanju je pomembno državljanstvo, ne pa barvni odtenek kože, oči ali las.

Ne vem zakaj bi zaradi potnih listov morala posredovati (skakati) varuhinja osebnih podatkov. Zanimivo bi bilo vedeti, če bi se posamezniki odrekli »skakanju Musarce«, če bi bili javno objavljeni njihovi osebni podatki. Taisti, namreč tudi na tem forumu nimajo dovolj smelosti, da objavijo podatke o sebi.

Statistike so res zanimive, veliko povedo zato, ker so temu namenjene. O tem pa Pravični ne želi govoril, ker naj bi to bila druga zgodba. Pravični, forum je odprt, izvoli, pa nam povej to drugo zgodbo, ne pa da svoja razmišljanja skrivaš za »drugimi« zgodbami, ki jih nisi pripravljen povedati.

Dejan se sprašuje, ali lahko v Nemčiji najdemo pravega Nemca!

Retorični odgovor: Ali je pravi Nemec tisti, ki je nekdaj rekel »naredite mi to deželo nemško«, ali tisti, ki je ustvaril sago o Nibelungih. Morda pa so to tisti, ki so uničili rimski imperij in izmislil Volkswagna?

gorgona četrtek, 4. oktober 2012 ob 09:05

Besedna vojna med romskima družinama iz Celja in Ribnice dobiva epilog. Potem ko je oče 15-letne Maše Šarlija, ki so jo pogrešali od sobote, še zjutraj trdil, da so deklico ugrabili ribniški Romi, se je izkazalo, da je po svoji volji odšla od doma in pobegnila k fantu v Ribnico, so poročali v 24UR ZVEČER. Dekličin oče, ki je napovedal, da bo Mašo prišel iskat tudi z orožjem, je po pretepu s policisti povsem izgubil živce in doživel napad, zato so ga reševalci odpeljali v bolnišnico.

"Ostala bom v Ribnici in to je moja dokončna odločitev," je dejala Maša. "Naj ve cela Slovenija, da se je moj oče zlagal, da sem ugrabljena, jaz sem prišla sem prostovoljno. Zaradi ljubezni," je še dodala. Pripoveduje, da je Daliborja spoznala pred tremi leti in se vanj zaljubila. "Čeprav me je v soboto iz Ribnice v Ljubljano v krizni center odpeljala policija, sem sama s taksijem pobegnila nazaj v Ribnico," še doda.

Mašin oče, ki je hčerkino izginotje prijavil policiji, pa je prepričan, da so Mašo fantje iz ribniške romske družine nasilno odpeljali. Zgodba se je nato še dodatno zapletla. Danes se je več članov družine 15-letnice steplo s policisti. V pretepu so bili trije policisti lažje poškodovani, oče pogrešane Maše pa je povsem izgubil živce in doživel napad, zato so ga reševalci odpeljali v bolnišnico. Od tam bo moral v policijsko pridržanje, saj ga bodo policisti kazensko ovadili zaradi napada na policista.

Policija je sicer Mašo iskala že od sobote. Tiskovna predstavnica celjskih policistov Milena Trbulin je za 24ur.com sporočila, da so bili policisti že v soboto popoldne obveščeni, da domači pogrešajo dekle. Policisti so jo še istega dne izsledili, in sicer na območju Ribnice. Namestili so jo v ljubljanski krizni center. Naslednji dan pa je mladoletnica omenjeni center samovoljno zapustila, je zatrdila Trbulinova.

V ponedeljek so bili policisti znova obveščeni, da je pogrešano dekle na območju Ribnice, in sicer v kraju, kjer so jo izsledili že v soboto.


vir.24ur.

ka gre šmrkla pa po tv pove ka je oča lažnivec pa neven ke vse pa si gre živleje vniči z takim človekon kak je tan,neven no škoda jo je....

pravični četrtek, 4. oktober 2012 ob 10:41

Iz prispevka je razvidno, da je stara komaj 15 let in pred TREMI leti se je spoznala s tem fantom in se v njega zaljubila.

To pove marsikaj o njej, o starših, itd. Šokiran Mislec Hjooj

Nekoč so malo južneje takim zadevam rekli: " Ciganska posla." Hihihi Zloba Hahaha


Legionar četrtek, 4. oktober 2012 ob 14:02

pravični je napisal/a:
Ehhhh, noooooo. Mislec Hjooj

Kdo pa verjame, da je bil Nemec, po narodnsoti mislim. Hjooj

Saj vemo, kdo so državljani Nemčije, ki najbolj kradejo. Hihihi

Na žalost naša policija vodi evidenco o državljanih in ne o nacionalni pripadnosti. Šokiran Žalosten

Če so komu da, je zanimivo prebrati kakšno letno policijsko poročilo iz Avstrije ali Nemčije. To ja

Storilce imajo lepo pošlihtane po narodnosti. Jaaa

Pri nas bi Musarca v luft skakala. Hihihi Zloba Hahaha

So pa statistike zelo zanimive in veliko povedo. Šokiran Žalosten Mislec Hjooj Hudi

Sicer ne bom o tem, ker je to že druga zgodba. Hihihi



Pravični, to so sitni lopovi, kak bi se temi reklo. Toti bolj južni pa pečeni resen krodnejo, vlomlajo, Slovenci pa so bolj kradljivci pa lopovi vekega formata, pa krodnejo bole firme, pa tolajo kredite kerih ne treba vrnoti pa tak dale...Sicer se pa tudi Slovenci v Avstriji pa Nemčiji
dokaj redno pojovlamo v črnih kronikah. Hehe No, meni osebno se zdi brezveze tolati
lidi po narodnosti. Kda kakšen Cigo ali pa ker na ić naredi kej, te fsi svetohlinsko v luft skočemo, pa kožemo na jih, kda pa keri Slovenec, pa smo lepo tiho. Hihihi Aja, tistidvo nejstnika, kera sta pred krotkin v Lotmerki vlomlala v raznorazne objekte, sta čistokrvna Prleka recimo. Pomežik

Dejan petek, 5. oktober 2012 ob 15:50

Dve neznani manjši ženski, stari okoli 30 let, sta 3. 10. 2012, okoli 12. ure prišli do stanovanja 87-letne Mariborčanke. Zaprosili sta za kozarec vode. Med tem ko je ena odšla z oškodovanko do kuhinje po vodo, se je druga na skrivaj odpravila v spalnico in jo v celoti razmetala. V trenutku, ko je prijaviteljica to opazila in jima zagrozila, da bo poklicala policijo, sta ženski zbežali iz stanovanja. Neznanima ženskama v naglici ni uspelo ničesar odtujiti.

Dne 3. 10. 2012 ob 11.30 uri sta dva neznana storilca pristopila do 87-letne ženske iz Maribora. Eden jo je vprašal ali ima uro, drugi pa jo je zatem podrl na tla, kjer sta ji z vratu strgala zlato verižico. Oškodovanka se je pri padcu poškodovala in začela vpiti na pomoč. Eden od mimoidočih je poklical reševalce, ki so oškodovanko odpeljali v UKC Maribor. Storilca sta stara med 14 in 15 let, srednje postave, oba imata temne, kratko pristrižene lase. Eden je bil oblečen v trenerko temno modre barve, drugi pa v temna oblačila. Oškodovanka se je pri padcu lahko telesno poškodovala. Premoženjska škoda znaša okoli 300 evrov.


PU MB

Pokavci 87-letne lidi ropajo...

TUNČEK petek, 5. oktober 2012 ob 16:28

Toga de skos več, se se kriza poglobla, veki problem pa je tüdi malo policajof. Fčosik so bili miličjaki rajonski in so hodili okoli kak patrole, gnešji den pa toga nega več, se jih je meje in še tisti ke so sidijo po pisarnah in pišejo poročila, drügi pa grejo malo f patrolo z avton in to je fso jihovo delo.
Lidje mojo gnes dosta meje varnosti kak pret. Z lopovi pa policija postopa v rokavicah, se jin zokoni ne dopüščajo sile. Sodniki pa lopove največkrot spistijo, namesto ke bi jih zaprli ali pa jih bor malo nabunkali kak fčosik - tak malo neuradno, se si potpisa da so s teboj lepo ravnali, či ne si ša še enkrat malo f klet gi si jih še neke doba. Povratnikof je bilo dosta meje kak gnešji den, gda čitaš po cajtingah , ja toti pa toti je oropa totega, na vesti mo že 20 ali več podobnih dejonj. Negi indi bi že dugo seda v resti ali pa bija f pobolševalnici či je mladoleten - prina pa nič...!

To ja Policej Policej Policej

Dejan petek, 19. oktober 2012 ob 12:50

MHA, si zaklena pecikl? Hihihi

Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino dveh koles iz kleti enega od stanovanjskih blokov in tatvino lahkega priklopnika z registrsko številko MS H4-386.

PU MS

TUNČEK petek, 19. oktober 2012 ob 18:36

MHAnega pecikla nedo najšli, un ga pušča vüni, toti pa krodnejo is kleti. Hehe

MHA sobota, 20. oktober 2012 ob 16:56

Dejan je napisal/a:
MHA, si zaklena pecikl? Hihihi

Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino dveh koles iz kleti enega od stanovanjskih blokov in tatvino lahkega priklopnika z registrsko številko MS H4-386.

PU MS


Jas neman ke zaklenoti, da ga neman več Nasmeh Hjooj


gorgona petek, 2. november 2012 ob 10:12

Mati treh otrok iz Cerovca naj bi pred nekaj tedni spet rodila.
ORMOŽ – Zadnje dni je v Prlekiji vse glasnejša tema pogovorov žalostna zgodba, povezana z domnevnim detomorom, ki naj bi se
zgodil v vinorodnih Ljutomersko-Ormoških goricah. Vse skupaj je še vedno zelo skrivnostno: detomor naj bi se zgodil pred dnevi,

zadnjih pet dni pa policija intenzivno išče trupelce. Osrednja akterja zgodbe, 37-letna Klavdija K. in njen mož Tomaž, o zadevi
seveda nočeta govoriti, ne odzivata se več niti na telefonske klice. Policisti, ki so potrdili, da zadevo preiskujejo, zaradi njene
občutljivosti prav tako nočejo govoriti, dokler primera ne bodo raziskali. Očitno (še) ne morejo odkriti trupelca novorojenčka, brez
ključnega dokaza pa ne morejo na tožilstvo, čeprav naj bi ginekologi potrdili, da je mama pred dnevi rodila.
Zgodba je prišla na dan v začetku tega tedna, ko so nekateri Klavdijini sosedje, sodelavci in znanci iz Cerovca pri Ljutomeru, dober
streljaj od glavne ceste Ljutomer–Ormož pri znanem gostišču Tramšek in nekdanji znameniti diskoteki Planet party v Žerovincih,
ugotovili, da je mama treh otrok – hčere, ki obiskuje gimnazijo, sina osnovnošolca in najmlajšega sinčka, ki obiskuje vrtec –
nenadoma močno shujšana, toda brez novorojenčka, čeprav so vsi vedeli, da je noseča.





jas neven kak lehko to starši naredejo...tote so ne vredne ka bi živili pa dihali

TUNČEK nedelja, 4. november 2012 ob 11:11

To ponavodi naprovi obup, pa stiska in dostakrot je temi vzrok tüdi poporodna psihoza. Sigurno je to opsojanja vredno dejoje, samo je teško predviditi gda de se zgodlo, da bi to preprečili.
Je pa vzrok zato puno faktorof : ot socialnih razmer, do odnosa met partneroma in tüdi mentalnega stanja osebe ali familije ge se to zgodi, čeglih se to največkrot zgodi pr ženskah ke nemajo partnera ali familije.

Žalostno, samo tüdi to je del naše fsakdanjosti. Jaaa

gorgona nedelja, 4. november 2012 ob 19:33

gnes se je tudi v lotmerke zgodila nesreča z smrtjo...sam neke mi je zanimivo ka je blo prešjo leto,skozi celo leto prinas 3 smrti v nesrečah letos pa že 9,pa še dvo nejbolj huda meseca prihajata...škoda no

TUNČEK nedelja, 4. november 2012 ob 20:09

Sigurno mo fplif pr ten tüdi nemoč lidi in kriza. Jaaa

gorgona torek, 6. november 2012 ob 12:53


Sodni senat okrožnega ljubljanskega sodišča je danes v zadevi Balkanski bojevnik iz spisa izločil vse dokaze, ki se nanašajo na dokumentacijo srbskih organov pregona. Iz spisov je sodišče izločilo tudi slovenske telefonske prisluhe Draganu Tošiću, tako da ostajajo le še dokazi, ki se nanašajo na del preiskave v Italiji in na zaseg kokaina v Urugvaju.

Prav tako je sodišče sprejelo odločitev, da Tošiću odpravi pripor, prav tako pripor zapuščajo še Jakob Remškar, Boštjan Kopčič, Mirzet Lucević in Dragan Bjelkaš. Odpravljen je tudi hišni pripor Đemajli Mandžuku in Robertu Šabiču. V priporu ostajajo še štirje, eden od obtoženih pa ostaja v hišnem priporu.


23. novembra 2010 je bila vložena obtožnica zoper Tošića in njegovih 16 sodelavcev. (Foto: Damjan Žibert)

Tožilstvo je obtožnice zoper Tošića in 16 njegovih domnevnih sodelavcev v primeru Balkanski bojevnik vložilo 23. novembra 2010. Sojenje v slovenskem delu operacije Balkanski bojevnik se je začelo 10. maja lani, sedemnajsterica pa je obtožena proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami ter hudodelskega združevanja, pri čemer naj bi bil Tošić vodja, ostali pa naj bi mu bili podrejeni. Delovali naj bi na mednarodni ravni.


Aretacija Tošića 25. maja 2010 v Ljubljani (Foto: POP TV)

Tošića, ki naj bi vodil slovenski del narkokartela t. i. kokainskega kralja Darka Šarića in druge so prijeli 25. maja 2010 v obsežni kriminalistični akciji. Akcija, ki so jo vodili zaradi suma nedovoljenega prometa s prepovedanimi drogami in posedovanja orožja, je potekala na območjih policijskih uprav Ljubljana, Kranj in Koper, kriminalisti pa so opravili tudi več kot 30 hišnih preiskav.





vir.24ur

mislin kun smo prišli ne po eni stroni se gremo ka tote gnide ščitimo ka jih kao nebi mafija posprovila(zasotj jih ziher nebe)po drugi stroni pa se sodišče neje teko sposobno potrudite ka bi vsej v razumnen roke dokozalo ka so krivi obsodili so res enega tajkuna pa še toti je bija med samimi tajkuni mala riba in je prizna ka je kriv...drugo pa je vse za k.... mene do zajebovali če se bom 10preveč pela,al pa če bon pozobja slučejno pašteto kekec v košarice...sramota no neven ke ne drugo rečen...sen osta brez besed sen le nekak meja upanje ka de neke šlo na bojše ze pa vidin ka gre samo še dol...




pravični torek, 6. november 2012 ob 14:34

V kolikor dokazi niso verodostojni ali pridobljeni na nezakonit način, jih je pač potrebno izločiti.

Večkrat je tako, da vsi vedo, da je kak tajkun naredil določena dejanja.

Ampka dokler ta dejanja ne bodo zakonsko določeno postavljena kot kazniva in dokler se mu ne bo zadeva dokazala, ga pač nobeno sodišče ne more obsoditi.

Zato se lahko vprašamo, kdo in kako je pred leti sestavljal Kazenski zakonik. Mislec Mislec Mislec

Ehhhh, nekaj bi povedal pa ne morem, ker mi je to en sodnik povedal.

Sicer so pa že takrat poznavalci povedali, da s tega ne bo nič in bodo priprti dobili še mastne odškodnine, ker so bili priprti.

Slovenija je RAJ za kriminalce! To ja

Kriminalci vseh dežel, DOBRODOŠLI v Sloveniji. Hihihi Zloba Hahaha


gorgona torek, 6. november 2012 ob 14:40

sestovlali so ga kriminalci keri ga zej kršijo ker ejo gi so lukje



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.