Zvončica nedelja, 17. maj 2009 ob 23:16

Kej veš....lehko v naše konce vekšo koncentracijo takših pošilajo ka si mislijo ka smo mi ki smo na repi razvoja tüdi na repi razvoja v glovah....lehko pa tüdi ka si tü bole vüplejo deca povedati pa starši halo nareti...vrag si ga vedi ka je s ten. Je pa tüdi resen ka je drüga plot totega sranja tüdi to ka bi lehko bilo glih takak lov na čarovnice negda....nehče ti je anti ali pa se zamerja pa po možnosti pop ali pa moški te pa vut po jen s takšo obtožbo.....da čeglih je ne nič kriv de mu štempl osta celo živleje. Po drügi stroni pa rejši eden prizadet odrasli kak ducat dece......

erof ponedeljek, 18. maj 2009 ob 07:07

Župnik osumljen spolnega napada na otroka

Župnišče na Polenšaku - mediji so izvedeli za nov primer spolnega napada župnika na osebo, mlajšo od 15 let

Mariborski policisti so minuli teden za dva dni pridržali župnika z območja Ptuja. Po neuradnih podatkih gre za župnika na Polenšaku, ki ga sumijo spolnega napada na osebo, mlajšo od 15 let. Preiskovalni sodnik ga je po zaslišanju sicer izpustil na prostost in je tako osumljeni znova v župnišču. Župnik je vse obtožbe zavrnil in zatrdil, da gre za politično motivirane napade nanj, zato se bo primer zaključil na sodišču.

Govorice o spolnem nadlegovanju se po vasi širijo že dlje časa, najglasnejše pa so postale pred mesecem dni tik po birmi, ko naj bi bili na domnevno nadlegovanje policijo opozorili starši sedmo- in osmošolcev, ki so se pripravljali na birmo.

Na PU Mariboru, ki je primer obravnavala, včeraj podrobnejših informacij o primeru še niso posredovali.


Vir

Evo uradne informacije o tem ke se je to dogajalo,za jajca na štrik...To ja

MILAN ponedeljek, 18. maj 2009 ob 07:11

Postrani opet župnik

Zvončica torek, 21. julij 2009 ob 00:00

Zodjič sen štela ka je oni ormoški pop dobja arest....ne bi mu štela zej biti v koži - pa še na Dob gre slüžit. To de ti ga pokora, pa prav mu bodi ka pa je svijarije naštimova.

stajerc13 torek, 21. julij 2009 ob 15:29

Zvončica je napisal/a:
Zodjič sen štela ka je oni ormoški pop dobja arest....ne bi mu štela zej biti v koži - pa še na Dob gre slüžit. To de ti ga pokora, pa prav mu bodi ka pa je svijarije naštimova.
_________________________________________________________________________

pametno bi naredja,če bi si zej un rit z vazalinon namaza.....
mislin ka je praf tak ka ga dojo na Dob,,tan keko sen čuja nemajo glih preveč radi pedofilov...
drugo pa si neje zaslužja ded frdamani...Hamer Boksar Doktor

mirka torek, 21. julij 2009 ob 17:48

Ke je zdaj Goli otok!da bi ga dali v kamnolom, na sonce!!!!!Kozlam Kak lahko spi?

Legionar sreda, 22. julij 2009 ob 10:33

za takše bi jaz meja samo eno zdravilo in sicer - Strelec

MHA sreda, 22. julij 2009 ob 13:04

Pa oviden so enega Italjona na portoroški obali dobili, ka je sred dneva deco snema pa slika, te pa so naši policeji pozvali italijonske, ovi pa so pri jen neven keko materiala nejšli pa to vse z slovenske obale.

Legionar sreda, 22. julij 2009 ob 13:35

Jaz pa sen glilh gnes zaron na teletekstu šteja, ka so negi na Krki letovala slovenska deca, pa jih je nekši Čeh celi den pomalen slika. Pa so učiteli to vidli pa ga prijavili, hrvaška policija pa ga je že priprla.



Za dodajanja objave se prijavite.
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.