Mladi se bodo 8. avgusta družili na Fankah

Dogodek se bo pričel s turnirjema v odbojki na mivki in nogometu na milnici, nadaljeval pa se bo s tekmovanjem Splavaj ali se potopi in z nastopom akrobatov F&B Acrobatics

Prlekija-on.net, torek, 4. avgust 2015 ob 12:38
Fanke 2015

Fanke 2015

V soboto, 8. avgusta, se bodo mladi zbrali na športno-zabavni prireditvi Fanke, ki bodo potekale od 10. ure naprej v Termah 3000 v Moravskih Toplicah. Dogodek se bo pričel s turnirjema v odbojki na mivki in nogometu na milnici, nadaljeval pa se bo s tekmovanjem Splavaj ali se potopi in z nastopom akrobatov F&B Acrobatics.

Klub prekmurskih študentov letos že četrtič organizira prireditev Fanke, ki za mlade, predvsem študente in dijake, pomeni športno poletno druženje v domačem kraju preden se znova odpravijo v študijska mesta in šolske klopi. Fanke se bodo pričele ob 10. uri s turnirjema v odbojki na mivki in nogometu na milnici, nadaljevale pa s tekmovanjem Splavaj ali se potopi, kjer bodo obiskovalci z nekaj kartona in ustvarjalnosti tekmovali v dizajniranju ladij in plovbi. Čez dan bodo potekale razne zabavne tekmovalne igre v vodi, za glasbeno podlago in animacijo pa bo skrbel Collegium Mondial Travel.

Letošnja atrakcija je nastop akrobatov F&B Acrobatics. Filip in Blaž sta akrobata, gimnastičarja, plesalca, žonglerja, bruhalca ognja in kaskaderja, ki smo ju lahko spremljali v finalu oddaje Slovenija ima talent. Sta edina v Sloveniji s tolikšnim razponom izkušenj in tako širnega spektra znanja z vseh možnih gibalnih področij. Kljubujeta gravitaciji in drugim fizikalnim zakonom, obiskovalcem Fank pa bosta zagotova vzela dih.

Vstopnice za Fanke bo mogoče kupiti na dan dogodka pred zimskim vhodom v Terme 3000. Obiskovalcem bosta na voljo dve vrsti vstopnic, in sicer:
celodnevna vstopnica: 10 EUR, vključuje celodnevni vstop v bazenski kompleks, obrok hrane in eno pijačo,
popoldanska vstopnica: 5 EUR, vključuje vstop v bazenski kompleks od 13. ure naprej.

Organiziran bo tudi brezplačni avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Moravske Toplice – Murska Sobota. Avtobus bo izpred avtobusne postaje v Murski Soboti odpeljal ob 10:00, nato pa bo obiskovalce popeljal nazaj v Mursko Soboto ob 21:00. Na avtobusni prevoz se ni potrebno prijaviti, zainteresirani lahko zgolj prosto vstopijo.

Fanke 2015


Več v Družabno