Uspešen zaključek LABDAlige 2015

Na dveh igriščih so preko celotnega dneva obiskovalci lahko videli številne lepe poteze odbojke na mivki, ki krasijo to igro

Prlekija-on.net, torek, 4. avgust 2015 ob 13:04
LABDAliga 2015

LABDAliga 2015

V soboto, 1. avgusta, se je okolli 8.30 ure na LABDA BEACH CENTRU - beltinski plaži zbralo 16 ekip ljubiteljev odbojke na mivki. Turnir se je začel ob 9.00 uri, na dveh igriščih so preko celotnega dneva obiskovalci lahko videli številne lepe poteze, ki krasijo to igro.

Igralo se je po sistemu dvojne eliminacije (repasaž), kjer ekipa zapusti tekmovanje po dveh porazih. Finalni dvoboji so potekali pod reflektorji, ženski ob 22.00 uri, moški finalni dvoboj pa se je začel okrog 23.00 ure, saj se je zaradi izenačenosti ekip vse skupaj malce zavleklo. Vse ekipe so si mesto na finalnem turnirju zagotovile preko igranja lige skozi celotna dva meseca (julij, julij) v eno-krožnem sistemu. Liga s samim finalnim turnirjem se je odvijala letos že tretje leto zapored.

V samo ligo se prijavlja vsako leto vse več ekip, kar botruje to, da Društvo LABDA Beltinci, ki upravlja s samim medgeneracijskim centrom v Športnem parku Beltinci zelo dobro in skrbno organizira vse dogodke, med drugim tudi minuli Finalni turnir, ki je eden glavnih dogodkov sezone, poleg vsega ostalega dogajanja v želji po bolj aktivnem in zdravem preživljanju prostega časa vseh generacij. Druženje in veselje se je nadaljevalo še dolgo v noč oz. jutro, obujali so se spomini in kovali načrti za v prihodnje.

Ob tej priložnosti bi se organizatorji zahvaljujejo vsem ekipam, ki so sodelovale v ligi, vsem sponzorjem in donatorjem in številnim obiskovalcem, ki so obiskali turnir, navijali za svoje favorite ali pač samo prišli na druženje. "Z lepimi vtisi in iskrenimi pohvalami za samo organizacijo se tako poslavljamo od letošnje LABDA°lige 2015 in vas vabimo, da preostale lepe dni tega poletja izkoristite za svoj nasmeh, mi pa obljubljamo, da se definitivno vidimo tudi 2016 leta v ligi, ki vsako leto pridobiva renome v tem delu Slovenije", so še ob tem zapisali.​​

Končni vrstni red najboljših:

Rezultati moški (dvojke)

1. mesto - ZM VOLLEY FAMILY - Tin Vrabl (Maribor), Jure Senekovič (Maribor)
2. Mesto - JEGR TEAM - Gregor Felkar (Murska Sobota), Jernej Borlinič (Maribor)
3. Mesto - ŠKRJANEC-KUZMIČ - Nik Škrjanec (Veržej), Samo Kuzmič (Gederovci - Tišina)
4. Mesto - ŠD IZZIV POMURJE - Grega Horvat (Beltinci - Maribor), Miha Žalik (Murska Sobota)

Rezultati ženske (dvojke)

1. Mesto - ART CAFFE - Iva Škraban (Murska Sobota), Nina Kovač (Murska Sobota)
2. Mesto - ŽEJNI - Pia Puklavec (Maribor), Gobec (Vuzenica)
3. Mesto - BELEC/KOSI - Lea Belec (Veržej), Valentina Kosi (Mala Nedelja)
4. Mesto - DIONIZ BAR - Hana Hochstätter (Beltinci), Sara Kutnjak (Pristava)

Nagrade je podeljeval Ludvig Janža iz Beltinec, ki je tudi častni član Društva LABDA Beltinci in ima velike zasluge v delovanju na področju dvoranske odbojke, kot tudi prostora, kjer se zdaj nahaja LABDA BEACH CENTER.


Več v Šport