Člani Veržeja remizirali, kadeti in mladinci izgubili

V svojem prvem nastopu v najvišjem rangu slovenskega tekmovanja sta kadetska in mladinska ekipa izgubili

Prlekija-on.net, ponedeljek, 10. avgust 2015 ob 19:001
Farmtech Veržej - Kalcer Radomlje

Farmtech Veržej - Kalcer Radomlje

Članska ekipa Farmtech Veržej, je v razburljivi tekmi 1. kroga proti lanskemu prvoligašu osvojila točko. Že na začetku srečanja sta se poškodovala Nino Kouter ter Sebastjan Petek, a sta lahko nadaljevala igro. Poškodba Kouterja se je po koncu tekme izrazala za težjo in je bil primoran poiskali pomoč v mariborski bolnišnici.

V 21. minuti je Sebastjan Petek zadel vratnico. Domačini so od 43. minute igrali z igralcem manj, saj je bil zaradi prekrška v čisti situaciji izključen Jernej Pelcl. V začetku drugega polčasa je z glavo najprej zadel Žan Kavaš (48. min.), a so gostje z dvema zadetkoma v 61. in 88. minuti rezultat obrnili v svojo korist. Zasluženo točko je Veržejcem po uigrani kombinaciji s strelom z roba kazenskega prostora prinesel Jernej Trstenjak (90. min.). V soboto sledi gostovanje v Šenčurju.

Farmtech Veržej - Kalcer Radomlje 2:2 (0:0)
300; Kavaš 48., Trstenjak 90.; Kosec 61., Kumer 88.

V svojem prvem nastopu v najvišjem rangu slovenskega tekmovanja sta kadetska in mladinska ekipa izgubili. Kadeti so se dobro upirali lanskim podprvakom. V drugem polčasu so celo imeli idealno priložnost za vodstvo, a so potem gostje dvakrat zadeli (v 52. minuti ter pet minut pred koncem srečanja). Tudi mladinska ekipa je nudila dostojen odpor lanskim prvakom in letošnjim udeležencem mladinske lige prvakov. Odločilen preobrat je bila izključitev domačega vratarja v 54. minuti. Z igralcem manj in igralcem v vratih so potem gostje še štirikrat zadeli. V nedeljo prihajata v goste ekipi NK Triglav Kranj.

Kadeti:
Farmtech Veržej - Domžale 0:2 (0:0)
100; Gnezda Čerin 52., Kolobarić 75.

Mladinci:
Farmtech Veržej - Domžale 0:5 (0:1)
230; Hrovat 36., Repas 55. (11-m), Žužek 63., Petric 68., Huč 83.


Več v Šport