Markov peti videospot z naslovom Slovenija

Snemanja v številnih krajih po domovini za prepoznavnost

Filip Matko, ponedeljek, 17. avgust 2015 ob 21:20
Mark Tivadar

Mark Tivadar

Že okroglih deset let se z glasbo in petjem profesionalno ukvarja srednješolec Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti. Na njegovi glasbeni poti so mu v veliko podporo starši, stari starši, podjetje Falkon Jožefa Žigerta iz Očeslavec v Občini Gornja Radgona, sestra Melanie in številni prijatelji.

Doslej je Mark posnel že štiri videospote (»Disco in harmonika«; »Facebook inpajdašica«; »Kjer je pijača, tam smo mi«; »Danes se bom veselil«), letos, pred kratkim, pa petega, ki ga je naslovil »Slovenija«. Snemanja zanj je opravil v različnih slovenskih krajih, kajti na svojih koncertih, še zlasti v tujini, želi predstaviti krajinske lepote Slovenije. Ker veliko nastopa v sosednji Avstriji, je pesmi na svoji prvi zgoščenki z naslovom »Disco in harmonika« posnel v slovenskem in nemškem jeziku.

Mark Tivadar želi, da bi ob njegovih nastopih z njegovo glasbo in petjem bili ljudje veseli in sproščeni, zatorej veliko nastopa. Pripravlja pa tudi svoj prvi redni koncert, kjer bodo sodelovali tudi drugi mladi glasbeniki in pevci. Tega napoveduje za 9. oktober ob 20. uri v Benediktu v Slovenskih goricah.


Več v Glasba in film