Novinci Ljutomerčanom pustili samo točko

Avto Rajh Ljutomer - Lesoplast Križevci 0:0

Nina Blagovič, ponedeljek, 31. avgust 2015 ob 21:10
Avto Rajh Ljutomer - Lesoplast Križevci

Avto Rajh Ljutomer - Lesoplast Križevci

Pretekli vikend so se odvile tekme drugega kroga 3. SNL - vzhod. Ekipa Avto Rajh Ljutomer je na prvi domači tekmi gostila novince v tej ligi, Lesoplast Križevci, ki pa jim je drugič zapored uspelo iztržiti neodločen izid.

Kot so presenetili ekipo iz Rakičana, so presenetili tudi domače Ljutomerčane in na tujem prikazali borbeno igro. Nogometaši Lesoplasta Križevci so s pomočjo svojih navijačev, ki jih je bilo za odtenek več kot domačih, ohranili svojo mrežo nedotaknjeno, vendar tudi domači nogometaši niso pustili gostom, da bi zadeli. Igra je bila v obeh polčasih podobna, kjer ni bilo veliko priložnosti ne na eni in ne na drugi strani.

Ekipa iz Ljutomera je trenutno na tretjem mestu, ekipa Lesoplast Križevci pa na desetem. Ljutomerčani v naslednjem krogu v nedeljo, 6. septembra, odhajajo na gostovanje k ekipi iz Čarde.

Avto Rajh Ljutomer - Lesoplast Križevci 0:0
100

Avto Rajh Ljutomer: Fajfar, Bogdan, Bertalanič, Podgorelec, Kristl (77./Semenič), Piberčnik, Jelen (60,/Lebar), Lotrič, Kardinar (67./Panič), Rakovec, Markovič

Lesoplast Križevci: Zver, Vegi Kalamar Alek., Lainšček, Kokaš, Zadravec, Novak S., Škerlak (54./Vöröš), Novak N. (67./Šlihthuber), Vegi Kalamar Alen,  Toplek, Hari (74./Gašpar)

Ostale tekme:
ŠNK Bakovci - Odranci 2:0 (0:0)
Nafta 1903 - Čarda 1:3 (0:1)
NŠ Mura - Rakičan Metropol Kav. 4:0 (4:0)
Grad - Črenšovci 0:1 (0:0)
Polana - Tromejnik G-Sukič 0:0 (0:0)
ND Lušt Beltinci - Turnišče 3:1 (2:0)


Več v Šport