Prenovljen Tuš supermarket v Ljutomeru

V Tušu so se za ta korak odločili, ker sledijo željam kupcev in jim želijo predstaviti še boljšo nakupovalno izkušnjo

Prlekija-on.net, sreda, 23. september 2015 ob 12:262
Prenovljen in osvežen supermarket

Prenovljen in osvežen supermarket

V sredo, 23. septembra, je svoja vrata odprl prenovljen Tuš supermarket v Ljutomeru, ki združuje najsodobnejše trende nakupovanja in na svojih policah ponuja še izboljšano ponudbo. Supermarket tako poleg osveženega prodajnega asortimana ponuja tudi bogatejšo ponudbo na oddelku sadja in zelenjave, privlačnejšo delikateso in širšo paleto dnevno svežega kruha in pekovskih izdelkov. V Tušu so se za ta korak odločili, ker sledijo željam kupcev in jim želijo predstaviti še boljšo nakupovalno izkušnjo.

Prenova in osvežitev kupcem prinašata premišljeno urejen prostor, ki je povsem prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja ter sledi svetovnim smernicam na tem področju. Osvežitev nakupno pot povsem prilagaja potrebam in željam kupcev, s čimer se jim želijo še bolj približati.

Supermarket odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba, s poudarkom na slovenskih lokalno pridelanih izdelkih. Oddelek kruha in pekovskih izdelkov je dopolnjena z lastno pekarno, novosti pa prinašajo tudi privlačno oblikovana delikatesa s toploteko, oddelek sadja in zelenjave z velikim izborom slovenskih pridelkov: »V Tušu si prizadevamo spoštovati želje kupcev, ki so soustvarjali prenovo supermarketa. Sledili smo najsodobnejšim trendom nakupovanja in v asortiman vključili več slovenskih izdelkov, razširili sveže oddelke ter seveda poskrbeli za sodoben in privlačen izgled prenovljenega supermarketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

Velik poudarek prenovljenega Tuš supermarketa Ljutomer je tudi v ponudbi lokalno pridelanih izdelkov slovenskih dobaviteljev. Tuš je namreč največji slovenski trgovec, ki veliko pozornosti posveča pridelkom in proizvodom lokalnih dobaviteljev, ki jih povezuje tudi v okviru premium blagovne znamke Slovenske dobrote. Na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla.


Več v Gospodarstvo