Osumljenca več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete pridržali

Policisti prosijo vse, ki bi moškega na fotografiji prepoznali ali bi o njem vedeli karkoli, da jim to sporočijo na interventno telefonsko številko policije 113 ali na anonimno telefonsko številko policije 080 1200

Prlekija-on.net, sreda, 7. oktober 2015 ob 09:08
Policija

Policija

Mariborski policisti in kriminalisti obravnavajo več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete, katerih storitve je osumljen neznani mlajši moški na priloženi fotografiji.

Policisti prosijo vse, ki bi moškega na fotografiji prepoznali ali bi o njem vedeli karkoli, da jim to sporočijo na interventno telefonsko številko policije 113 ali na anonimno telefonsko številko policije 080 1200.

Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnostmi PU Maribor, je naslednji dan po objavi fotografije sporočil: "Pomoč medijev z objavami je nemudoma obrodila sadove, saj smo takoj po prvih objavah fotografije, tako na interventni telefonski številki policije 113, kot na anonimni telefonski številki 080 1200 prejeli vrsto klicev ljudi, ki so osumljenca prepoznali. Tega smo že včeraj sredi dneva prijeli in pridržali. Osumljen je storitve večih kaznivih dejanj drznih tatvin na območju mesta Maribor.

Vsi skupaj smo ponovno dokazali, da nam ni vseeno za našo varnost in da le s tesnim sodelovanjem državljanov Slovenije s slovensko policijo, ob izdatni pomoči medijev, lahko uspemo pri zagotavljanju varnosti in storilcem kaznivim dejanj tudi na tak način sporočimo, da je njihovo početje za našo družbo nesprejemljivo in da se bomo družno borili proti vsem oblikam kriminala.

Vsem ljudem, ki so si vzeli čas in so prebrali naš poziv, še posebej pa tistim, ki so nas poklicali in nam nudili pomoč, ter vsem medijem, ki ste nam prisluhnili pri naši prošnji, se v imenu Policijske uprave Maribor iskreno zahvaljujem in si želim partnerskega sodelovanja tudi v bodoče
."

Ker je zadeva urejena, smo fotografijo osumljenca umaknili iz medija.


Več v Črna kronika