Ljutomer po uspešno izvedeni ter ubranjeni enajstmetrovki napredoval v pokalu

Avto Rajh Ljutomer - Tromejnik G-Sukič 1:0 (1:0)

Prlekija-on.net, sreda, 7. oktober 2015 ob 20:41
Avto Rajh Ljutomer - Tromejnik G-Sukič

Avto Rajh Ljutomer - Tromejnik G-Sukič

V 3. krogu članskega pokala MNZ/NZS 2015/2016, je Avto Rajh Ljutomer v sredo, 7. oktobra, gostil ekipo Tromejnik G-Sukič iz Kuzme ter slavil z 1:0 in napredoval med štiri najboljše ekipe pokala.

Prvi polčas je pripadel Ljutomeru, ki so tik pred koncem uspešno izvajali enajstmetrovko. V 45. minuti je z bele točke zadel Tomaž Podgorelec. V drugem polčasu je tudi Tromejnik imel priložnost, da doseže gol iz enajstmetrovke. V 66. minuti jo je izvajal Marko Karnet, a mu jo je domači vratar Tjaž Lovrenčič ubranil. Do konca so si oboji priigrali še nekaj priložnosti, a se rezultat ni več spremenil.

Ljutomer je z zmago tako napredoval med štiri ekipe v pokalu. Tam so še Mura veterani, ki so premagali NŠ Muro ter GMT Bogojina, ki so bili boljši od Hodoša. Zadnji polfinalist bo znan 14. oktobra, ko bo odigrana še tekma med zmagovalcem pokala prejšnjo sezono Farmtech Veržejem in ND Lušt Beltinci.

Kot zanimivost s tekme v Ljutomeru, glavnemu sodniku Andreju Tratnjeku, sta kot stranski sodnici pomagali Staša Špur in Tanja Vrabel, delegat pa je bila Nuša Ladinek.

V spodnjem videu si lahko ogledate nekaj igre iz drugega polčasa ter ubranjeno enajstmetrovko Lovrenčiča.

Avto Rajh Ljutomer - Tromejnik G-Sukič 1:0 (1:0)
50; Podgorelec 45. (11-m)

Avto Rajh Ljutomer: Lovrenčič, Bertalanič, Podgorelec (72./Kardinar), Kristl (54./Markovič), Piberčnik, Jelen, Lotrič, Munda, Semenič (63./Panič), Novak (82./Oletič), Kocuvan

Tromejnik G-Sukič: Šafer, Jauk, Suhač, Seršen, Rogač, Kous, Janža, Senekovič, Rogan (25./Karnet), Andrejek, Sukič (46./Lovrec)

Ostale tekme:
Mura veterani - NŠ Mura 2:2 (1:0) 7:6*
Hodoš - GMT Bogojina 1:4 (0:3)
Farmtech Veržej - ND Lušt Beltinci - 14.10.2015

* - po enajstmetrovkah

Zaostala tekma:
ND Lušt Beltinci - Slatina 5:0 (3:0)


Več v Šport