Ustvarjalnice s starši ob Tednu otroka

Obiskali in zaplesali so jim člani in članice folklorne skupine Leščeček iz Veržeja

Prlekija-on.net, petek, 9. oktober 2015 ob 22:41
Teden otroka v vrtcu Cezanjevci

Teden otroka v vrtcu Cezanjevci

V vrtcu Cezanjevci, praznujemo prav poseben teden, teden otroka. Ker si želimo, da bi starši čim več svojega časa aktivno preživeli s svojimi otroki, smo se odločili, da delavnice zanje pripravimo prav v tem času. Skupaj smo se družili v torek, 6. 10. 2015.

Staršem in otrokom smo pripravili manjše presenečenje. Obiskali in zaplesali so nam člani in članice folklorne skupine Leščeček iz Veržeja. Predstavili so nam nekaj narodnih plesov, prav tako pa nas seznanili z njihovo obleko in njenim pomenom.

Ker smo tako zaposleni, kot tudi otroci in starši v neizmernem pričakovanju novega vrtca, smo delavnice usmerili prav na to temo. Ustvarjali smo maketo novega vrtca. Ob koncu delavnic smo se zbrali v telovadnici, kjer smo maketo skupaj sestavili in se ob njej fotografirali.

Ker želimo, da so naši otroci del gradnje vrtca, vsi skupaj aktivno spremljamo vsako spremembo in nadaljevanje gradnje. Zato večkrat fotografiramo novogradnjo, se odpravimo na sprehod in se pogovarjamo o tem, večkrat smo že tudi narisali kaj si želimo v novem vrtcu in kot pika na koncu povedi, smo sedaj izdelali še maketo.

V upanju, da se nam naše otroške sanje uresničijo, vas z nasmehom pozdravljamo iz vrtca Cezanjevci!

Vrtec Cezanjevci


Več v Najmlajši