Radenčani že na tretjem mestu

V nedeljo turnir starejših deklic v odbojki

Filip Matko, ponedeljek, 30. november 2015 ob 17:25
OK Radenci

OK Radenci

Ekipa članov Odbojkarskega kluba Radenci, ki jih kot trener v 3. državni odbojkarski ligi vodi Bogdan Marič, se je s sobotnega gostovanja, 28. novembra zvečer v Mežici, vrnila s tremi točkami. Premagala je s 3 : 0 (25:16, 25:15, 25:20) tamkajšnjo domačo ekipo OK TAB Mežica ter se z enajstimi točkami na lestvici povzpela na tretje mesto za SIP Šempeter II (14 točk) in ŠD Braslovče (12 točk).

Konec tega tedna, v soboto 5. decembra ob 19. uri, bodo Radenčani gostili ekipo OK Maribor in upajo, da se še nadalje utrdijo v vrhu lestvice devetih moštev v 3. državni odbojkarski ligi. Pričakujejo seveda tudi večje število navijačic in navijačev, kar jih bo dodatno spodbudilo k dobri igri. To pa bo še posebej dobrodošlo v soboto, 12. decembra ob 17. uri, ko bo v radenski Veliki športni dvorani gostovala ekipa vodečega moštva v 3. državni odbojkarski ligi, OK SIP Šempeter II.

Že to nedeljo, 6. decembra ob 10. uri dopoldne, se prične v Veliki športni dvorani v Radencih odbojkarski turnir starejših deklic. K domači ekipi OK Radenci pridejo najverjetneje v goste mlade odbojkarice iz Ljutomera, Lendave, Puconec in Maribora.


Več v Šport