Prekmurski študentje z darili tombole v DOSOR-ju

Tradicionalno druženje ob igri, glasbi in petju

Filip Matko, torek, 1. december 2015 ob 11:09
Študentska tombola v DOSOR-ju

Študentska tombola v DOSOR-ju

Klub prekmurskih študentov se z več aktivnostmi vključuje v medgeneracijsko sodelovanje s stanovalkami in stanovalci DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci. Tako so v nedeljo, 29. novembra popoldne, prišli z darili Ines, Kaja, Grega, Jan, z njimi pa še Boštjan s harmoniko.

Zazvenel je glas frajtonerice ter močan Boštjanov glas na samem začetku srečanja in k petju so pritegnili tudi stanovalke in stanovalci, ki so se v precejšnjem številu zbrali v restavracijskih prostorih doma. Delovna terapevtka Petra Gašpar je pripravila razglasno tombolsko preglednico ter razdelila tombolske listke, študent Grega se je pripravil z mikrofonom, študentka Ines pa z vrečko s tombolskimi številkami.

Kmalu se je pričela tombolska igra, pri črtanju izžrebanih številk pa so stanovalkam in stanovalcem priskočili na pomoč delovna terapevtka Petra ter študenta Kaja in Jan. Med krajšim odmorom je zaigral in zapel Boštjan, po dobri uri tombolske igre pa so bili znani nagrajenci. Štiri nagrade so prinesli s seboj članice in člani Kluba prekmurskih študentov, ki so jih prejeli: Veselka Čuže, Smiljan Homec, Stanko Fistrovič in Zofija Vidovič.


Več v Družabno