Skupina Eklips predstavlja svoj prvi avtorski komad z videospotom

Skladba je napoved prvega studijskega albuma skupine

Prlekija-on.net, četrtek, 17. december 2015 ob 14:13
Skupina Eklips

Skupina Eklips

Skupina Eklips predstavlja svoj prvi avtorski komad z videospotom, ki je tudi začetna napoved prvega studijskega albuma skupine.

Skupina Eklips prihaja iz Pomurja, sestavlajo pa jo Vladimir Petovari - vokal, kitara; Blaž Koren - bas,vokal;  Sandi Koren - bobni. Izvajajo rock glasbo, ampak se gibljejo široko po tej zvrsti, vse od nežnega rocka pa tja do tršega rocka, tudi z nekaj metal "začimbe" vmes. To se kaže s tem, da na njihovih koncertih lahko slišimo med priredbami recimo skladbe Siddharte, Mi2, Jimi Hendrixa, Pink Floydov, ZZ Top pa vse do skupine Rammstein.

Tokrat vam predstavljamo njihov nov komad in spot IZ OČI V OČI, ki mu lahko prisluhnete in si ogledate videospot spodaj. Gre za močno in dokaj temačno naravnano skladbo, ki je bila posneta v studiu Pre Sound s producentom Petrom Ošlajem, ki je sodeloval tudi pri snemanju vseh ostalih avtorskih skladb za album, ki so že v večini posnete.

Fantje ciljajo na promocijske koncerte po klubskih prostorih še to zimo, po izidu albuma pa s tem seveda na čim večje koncertno dogajanje spomladi in poleti na različnih dogodkih/festivalih, s ciljem tudi izven Pomurja, kar jim je že uspelo, ko so bili del takrat največjega rock festivala v Sloveniji in sicer legendarnega Rock Otočca.

Pred izidom albuma pa bo ljudstvo deležno sigurno še enega singla in s tem videospota.

Za vse podpornike benda obstaja njihova uradna Facebook stran, kjer se jim lahko pridružite.


Več v Glasba in film