V Razkrižju trčili osebni vozili

Do trčenja je prišlo zaradi neupoštevanja pravil o prednosti

Prlekija-on.net, nedelja, 24. januar 2016 ob 09:25
Prometna nesreča

Prometna nesreča

Preteklo soboto so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, požar, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Vse tri prometne nesreče so se končale z lahko telesno poškodbo. Okrog 14. ure, je na Industrijski ulici v Murski Soboti zaradi neprilagojene hitrosti padla kolesarka. Pri padcu se je lahko telesno poškodovala. V postopku je bilo ugotovljeno, da je kolo vozila pod vplivom alkohola.

Ob 13.10 je v naselju Razkrižje prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma zaradi neupoštevanja pravil o prednosti. Pri tem se je ena od voznic lahko telesno poškodovala. V naselju Sveti Jurij je že v petek voznica osebnega avtomobila, zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčila v prometni znak in nato zapeljala v obcestni jarek. V soboto je čutila bolečine in je iskala zdravniško pomoč v bolnišnici. Ugotovljeno je bilo, da se je lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino mobitela, poškodvanje ograje pri podiranju drevja, kaznivo dejanje s področja prepovedanih drog in vlom v gostinski lokal.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Suhem vrhu je prišlo do požara v kurilnici. Požar se je razširil tudi na sosednji prostor v katerem je bilo različno orodje in stroji. Požar so pogasili gasilci. Škoda in vzrok požara bosta ugotovljena po opravljenem ogledu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.


Več v Črna kronika