Veržej na prvi pripravljalni tekmi tesno izgubil

Za člansko ekipo so zaigrali tudi novinci, ki so se ji pridružili v preteklih dnevih

Prlekija-on.net, ponedeljek, 1. februar 2016 ob 19:00
Farmtech Veržej

Farmtech Veržej

Članska ekipa Farmtech Veržej, je v Zalaegersegu po napornih treningih odigrala svojo prvo pripravljalno tekmo proti ekipi ZTE, ki vodi v drugi madžarski ligi. Veržejci so povedli v 30. minuti po samosojnem prodoru Nina Kouterja. Domačini so imeli največ priložnosti v zadnjih petih minutah prvega dela igre, ko so dvakrat zadeli prečnik ter enkrat stativo. Na 2:0 je nato po odlično izvedeni uigrani kombinaciji s kota povišal Tadej Čuk v 57. minuti s strelom z roba kazenskega prostora.

Nato je sledil padec v veržejski igri in domačini so z zadetki v 67., 76. ter 80. minuti dosegli minimalno zmago.

Za člansko ekipo so zaigrali tudi novinci, ki so se ji pridružili v preteklih dnevih, Bian Paul Šauperl, ki je jesenski del sezone igral za ekipo NK Maribor B v 3. SNL, Marko Ilič, nekdanji igralec Beltincev, Simer Šampiona in nazadnje Mure ter Tilen Lešnik, ki prihaja iz prvoligaške ekipe Rudar Velenje. Vsi so letnik 1995.

Začetna postava Veržeja: Andrejč, Maruško, Polajžer, Pelcl, Lukač, Kouter, Trstenjak, Ropoša, Mauko, Petek, Vok. V drugem polčasu so igrali Duh, Ilič, Čuk, Kaučič, Živko, Kek, Kušnik, Lešnik ter Šauperl.

Zaradi službenih obveznosti sta manjkala Vaš in Vinkovič. V sredo sledi tekma v Zavrču.

ZTE - Farmtech Veržej 3:2 (0:1)


Več v Šport