Radenčani z zmago po zimskem premoru

OK Radenci – OK Sl. Bistrica 3:1 (25:20, 25:17, 23:25, 25:17)

Filip Matko, nedelja, 7. februar 2016 ob 10:15
OK Radenci - OK Sl. Bistrica

OK Radenci - OK Sl. Bistrica

Po zimskem premoru so odbojkarji Odbojkarskega kluba Radenci, ki nastopajo v 3. slovenski državni odbojkarski ligi, moški - vzhod, bili v 10. krogu prosti, a v 11. krogu (v soboto, 6. februarja) so v Veliki športni dvorani v domačih Radencih gostili ekipi Odbojkarskega kluba Slovenska Bistrica. Zabeležili so novo zmago z rezultatom 3 : 1.

Za ekipo OK Radenci so zaigrali: Jaka Banič, Tadej Bertalanič, Gregor Felkar (kapetan), Miha Gabrijelčič (libero), Uroš Gumilar, Uroš Kovačec, Luka Mihalič, Gregor Panker, Saša Ratkai, Matej Šadl (libero), Miha Šavel in Gregor Šemen pod vodstvom trenerja Bogdana Mariča.

Za ekipo OK Slovenska Bistrica pa so igrali: Niko Akrap (kapetan), Damjan Arbeiter (libero), Blaž Berlič (libero), Rok Frešer, Darjan Lamut, Cene Štern, Blaž Vinter in Tilen Založnik, njihov trener pa je Toni Jugovec.

Tekmo je sodila sodniška trojka: Tadej Žganjar (prvi sodnik) iz Murske Sobote, Domen Gujtman (drugi sodnik) iz Puconec in pri zapisniku Anja Zamuda iz Radenec.

Ob 20. uri se je pričel prvi set, ki so ga Radenčani odigrali v svojo korist s 25 : 20. V drugem setu so bili domačini še boljši, kajti zmagali so s 25 : 17. Oba gladko dobljena seta sta jih »uspavala«, gostje iz Slovenske Bistrice so se »pobrali« in v tretjem setu domačine porazili, sicer tesno, s 25 : 23. Radenčani so v četrti set »zagrizli« ter ga odločili v svojo korist, ponovno s 25 : 17, torej za končni rezultat 3 : 1.


Več v Šport