Študentski domovi v Mariboru na široko odpirajo vrata novim stanovalcem

Študentski domovi UM razpolagajo z 2.867 ležišči od tega 629 v enoposteljnih sobah v petih študentskih naseljih GOSPOSVETSKA, TYRŠEVA, LENT, SMETANOVA in QUADRO

Prlekija-on.net, sreda, 10. februar 2016 ob 09:34
Študentski dom

Študentski dom

Študentski domovi Univerze v Mariboru so pripravili dan odprtih vrat, ki bo potekal v petek, 12. februarja. Namenjen bo vsem bodočim študentom - brucom, ki se bodo v času študija odločili za bivanje v štajerski prestolnici. Na ta dan jim bodo še posebej na široko odprli svoja vrata in predstavili možnosti za bivanje ter ostale aktivnosti povezane z bivanjem v Študentskih domovih.

Študentski domovi UM razpolagajo z 2.867 ležišči od tega 629 v enoposteljnih sobah v petih študentskih naseljih GOSPOSVETSKA, TYRŠEVA, LENT, SMETANOVA in QUADRO.

Ob 13:00 uri bodo v sejni sobi na upravi Študentskih domov na Gosposvetski 83 v Mariboru pripravili predstavitev Študentskih domov s filmov, nakar bo sledil ogled bivalnih enot.

Obenem bodo študentje - stanovalci študentskih domov predstavili utrip študentskega življenja, možnosti za študijske in ob študijske ter prostočasne aktivnosti v času študija. Slednji jih bodo popeljali še na ogled študentskih naselij.


Več v Kultura in izobraževanje