Na Razkrižju pripravili že 10. jubilejni Valentinov koncert

10. jubilejni Valentinov glasbeno-humoristični koncert, katerega organizator je prleški moderator, humorist in pevec Franc Gorza

Prlekija-on.net, ponedeljek, 15. februar 2016 ob 14:442
10. jubilejni Valentinov koncert

10. jubilejni Valentinov koncert

V nedeljo, 14. februarja, je v Domu kulture Razkrižje potekal 10. jubilejni Valentinov glasbeno-humoristični koncert, katerega organizator je prleški moderator, humorist in pevec Franc Gorza, ki polni dvorane že 10 let.

Jubilejni koncert je pričel ansambel Mladi Pomurci, v katerega so združeni izjemni vokalisti. V Občini Razkrižje jih bodo ponovno gostili 15. avgusta, ko prirejajo tradicionalno 20. prireditev Pozdrav jeseni. Valentinov koncert je nadaljeval humorist Lajči s svojimi prigodami. S svojim nastopom je presenetil mladi Ivano Ostojić, ki je pokazal svoje glasbene sposobnosti. Ivano je zapel nekaj pesmi iz svoje prve zgoščenke z naslovom Na dvorišču, za katere je besedila napisal Feri Lainšček. Dokazal pa je tudi, da je zasluženo prejel vsa mednarodna priznanja za igranje na klavirju. Ivano izhaja iz glasbene družine, saj sta njegov oče Saša in dedek Milan, člana Halgato Banda.

Bogdana Gorza je prisotna na Valentinovem koncertu že vseh deset let. Tokrat so se ji na odru pridružili izvrstni plesalci Plesne šole Zeko, ki svojo uspešnost dokazujejo na mednarodnih tekmovanjih. Iz Dolenjske so prišli Čudežni dečki, iz Hrvaške pa Nano Prša. Presenečenje večera sta bila Majda in Marjan Petan, katerih so se razveselili vsi prisotni. Pred koncem je na oder prišla še Regina in zapela svoje hite.

Ob koncu se je gostitelj Franc Gorza zahvalil: hčerki Bogdani in ženi Cvetki, ki mu stojita ob strani. Danici Pergar, ki je v vseh letih poskrbela za bogato sceno ter županu, Stanku Ivanušiču za dobro sodelovanje.


Več v Družabno