Tri sošolke bi se rade še zadnjič podale na veliko pustolovščino

Anja Misja, Špela Fras & Urška Planinšek so skupaj združene pod imenom Adventure3PhD

Prlekija-on.net, četrtek, 18. februar 2016 ob 17:10
Adventure3PhD

Adventure3PhD

Tri sošolke iz srednje šole so se odločile, da se podajo še na zadnjo veliko pustolovščino preden si ustvarijo kariero, se poročijo in zaživijo v domovih polnih glasnih otrok.

"Dobre prijateljice smo že dobrih 11 let. Skupaj smo doživele že marsikaj in obiskale marsikateri delček sveta. Naša popotovanja pa smo začele kot popolne začetnice, skozi leta in bogate izkušnje pa se počasi oblikovale v profesionalne avanturistke. Anja Misja, Špela Fras & Urška Planinšek, skupaj združene pod imenom Adventure3PhD. Vsaka od nas je nekaj posebnega in drugačna od ostalih, vse pa nas druži skupna strast: potovanja, pustolovščine in.. pustolovščine! Trenutno sicer vsaka na svojem koncu sveta, vendar ko se združimo in odpravimo na pot… Nas nič ne more ustaviti (razen mogoče prihod nezemljanov). Spoznajte nas še bolje tako, da si pogledate naš video," so ob tem še zapisale. Video si lahko ogledate tukaj.

Če vas prepričajo in menite, da so prava ekipa za nepozabno potovanje po Evropi BREZ denarja, BREZ telefonov, samo z nekaj Red Bulli, ki bodo predstavljali našo valuto, prosijo, da ga všečkate ter delite naprej med svoje prijatelje, s čimer jim boste omogočili to nepozabno doživetje.


Več v Zanimivosti