V Ormožu naj bi neznanec iz kombija nagovarjal osnovnošolske otroke

Po pričevanju ene izmed mam, se je v Ormožu na relaciji OŠ Ormož - Gimnazija Ormož - naselje Raičeva vozil bel kombi, ki je nagovarjal otroke

Prlekija-on.net, sreda, 20. april 2016 ob 19:56
Gibal naj bi se na relaciji OŠ Ormož - Gimnazija Ormož - naselje Raičeva

Gibal naj bi se na relaciji OŠ Ormož - Gimnazija Ormož - naselje Raičeva

Po socialnih omrežjih se je danes razširilo obvestilo prestrašene mame, ki je navedla, da se je v sredo v Ormožu na relaciji OŠ Ormož - Gimnazija Ormož - naselje Raičeva vozil bel kombi, Citroen Jumper. Kot je navedla, je njena hčerka šla sama iz šole domov, moški iz tega kombija pa jo je nagovoril ter jo vabil v avto, da ji bo nekaj dal.

Hčerka se je takrat prestrašila, zbežala nazaj v šolo ter poklicala mamo in ji opisala voznika: rjavi kratki lasje, črna očala, črna majica, na desni roki pa nosi zavezano črno ruto. Dogodek so prijavili tudi na policijo.

Policija je sporočila, da so bili ob 13.12 obveščeni o pojavu neznanega kombiniranega vozila bele barve znamke Citroen Jumper, kateri bi naj imel zadnja stekla zatemnjena in nameščene registrske tablice mariborskega območja, sprednja luč na eni strani ne deluje. V vozilu je bila ena mlajša oseba s temnimi očali, kratkih rjavih las in oblečen v črno majico. Voznik je v bližini šole Ormož nagovarjal učenko, če gre z njim, da ji bo nekaj dal. S strani patrulj je bila pregledana ožja in širša okolica, vendar vozilo s podanim opisom ni bilo izsledeno.

Ob tem velja biti previden in na to opozoriti svoje otroke, če se gibljejo na tisti relaciji, naj bodo pozorni.


Več v Črna kronika