Dogodek Kuhajva skupaj letos z dvema zmagovalcema kuharskih šovov

Kuhali bodo v soboto, 14. 5. 2016 od 9.00 ure dalje na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci in sicer s Tomašem Javurekom (zmagovalec televizijskega šova Gostilna išče šefa 2015) in Sašo Miljuševičem (zmagovalec MasterChefa 2015)

Prlekija-on.net, torek, 26. april 2016 ob 18:31
Kuhajva skupaj

Kuhajva skupaj

Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone letos že peto leto prireja dogodek Kuhajva skupaj, ki bo še večji in še bolj okusen od tistih, ki jih že poznate!

Kuhali bodo v soboto, 14. 5. 2016 od 9.00 ure dalje na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Radenci.
Tokrat bodo jedi pripravljali z dvema izvrstnima kuharjema, in sicer s Tomašem Javurekom (zmagovalec televizijskega šova Gostilna išče šefa 2015) in Sašo Miljuševičem (zmagovalec MasterChefa 2015).

Pripravili bodo najmanj štirinajst jedi. Vse jedi se bodo pripravljale istočasno, saj bo vsakemu kuharju na voljo svoja kuhinja z vsemi pripomočki. Tako se boste na začetku delavnice razdelili v dve skupini, kjer boste po receptu in pod mentorstvom kuharja pripravili izbrano jed. Med izvajanjem delavnice boste seveda lahko odšli v sosednjo kuhinjo ''vohunit'' kaj pripravljajo drugi pari pod vodstvom drugega kuharja.

Po končani pripravi jedi bodo le-te predstavili in jih seveda tudi pohrustali, medtem pa bo dovolj časa za druženje in izmenjavo izkušenj.

Prijavite se lahko v paru ali posamezno, število mest pa je omejeno. Cena je 10 evrov na par.

Prijave na tečaj: ines.wolf@amis.net

Kuhajva skupaj


Več v Kultura in izobraževanje