Za direktorja ZD Ljutomer prispela le ena vloga

Svet zavoda je z 8 glasovi za, sedanjo v. d. direktorice Suzano Makoter, dr. med. spec. imenoval za direktorico ZD Ljutomer

Prlekija-on.net, petek, 6. maj 2016 ob 16:542
Suzana Makoter

Suzana Makoter

Konec aprila je potekala 1. konstitutivna seja sveta zavoda Zdravstvenega doma (ZD) Ljutomer. Na seji so bili v svet zavoda ponovno imenovani oz. izvoljeni člani, Đorđe Šiškin in Saša Hlebec kot predstavnika delavcev zavoda, Janez Vencelj, Nadja Triller in Josip Kocen kot predstavniki ustanoviteljice Občine Ljutomer, Andrej Nemec kot predstavnik ustanoviteljice Občine Razkrižje, Dominik Štrakl kot predstavnik ustanoviteljice Občine Veržej ter Ivan Tibaut kot predstavnik zavarovancev.

Občina Križevci je v svet zavoda imenovala novo članico Natašo Vengust, ki je zamenjala dosedanjega člana Jožefa Slaviča. Nova sestava sveta zavoda je potrdila tudi nadomestno članico, imenovano s strani Občine Razkrižje, Terezijo Nemec.

Svet zavoda je obravnaval tudi prispelo vlogo za direktorja ZD Ljutomer. V razpisnem roku je prispela le ena vloga, ki je bila podana s strani sedanje v. d. direktorice Suzane Makoter, dr. med. spec.

Po predstavitvi vizije razvoja ZD Ljutomer za naslednja štiri leta, ki jo je podala Makoterjeva, je svet zavoda, z 8 glasovi za (en član se je glasovanja vzdržal), sedanjo v. d. direktorice imenoval za direktorico ZD Ljutomer. V skladu s Statutom javnega zdravstvenega zavoda ZD Ljutomer, se je občine ustanoviteljice zaprosilo za podajo soglasja k imenovanju.


Več v Gospodarstvo