Novi Ford Mustang v Ljutomeru

Mustang, ki slovi po zmogljivosti in ima status legende, je bil v soboto vsem od blizu na ogled tudi v Ljutomeru pri Avto Rajh

Prlekija-on.net, nedelja, 22. maj 2016 ob 10:26
Ford Mustang

Ford Mustang

Pri Avto Rajh v Ljutomeru je bil na ogled novi Ford Mustang, ki ga na naših cestah in tudi nasploh, ne vidimo prav pogosto. Obiskovalci so ga v preteklih tednih lahko občudovali v poslovni enoti v Murski Soboti, zdaj pa je Mustang, ki slovi po zmogljivosti in ima status legende, bil v soboto, 21. maja, vsem od blizu na ogled tudi v Ljutomeru.

Od začetka prodaje leta 1964 so kupci prevzeli že več kot devet milijonov Mustangov, ki na Facebooku velja za najbolj občudovano vozilo, v zgodovino se je zapisal z več tisoč nastopi v filmih in televizijskih oddajah, postal pa je tudi del glasbe in videoiger.

Razvijalci novega Mustanga so bili osredotočeni na vrhunsko zmogljivost, vozno dinamiko in uporabnost, opremili pa so ga s številnimi naprednimi tehnologijami za pomoč vozniku, ki zagotavljajo še bolj samozavestno vožnjo.

Pri Avto Rajh je na ogled in seveda tudi nakup novi Ford Mustang 2.3 EcoBoost 233 kW (317 KM), z ročnim 6-stopenjskim menjalnikom in najvišjo hitrostjo 234 km/h. Kot nam je ob obisku povedal Dušan Rajh, direktor prodaje, so enega pred kratkim prodali v Novo Gorico, drugi, ki je na zalogi, pa še čaka na novega kupca. Cena je od 43 tisoč evrov naprej.


Več v Zanimivosti