Področno tekmovanje iz atletike v organizaciji OŠ Cvetka Golarja Ljutomer

Učenci so spodbujali drug drugega in se v pravem športnem duhu veselili vseh uspehov

Prlekija-on.net, ponedeljek, 23. maj 2016 ob 13:54
Področno tekmovanje iz atletike

Področno tekmovanje iz atletike

V četrtek, 19. 5. 2016, je OŠ Cvetka Golarja Ljutomer izvedla področno tekmovanje iz atletike za osnovne šole s prilagojenim programom iz območja Pomurja.

Tako so se domačim tekmovalcem v Ljutomeru z mentorji in spremljevalci pridružili še tekmovalci naslednjih šol: Podružnična šola Dr. Janka Šlebingerja Gornja Radgona, Dvojezična osnovna šola II Lendava in Osnovna šola IV Murska Sobota.

Po uvodnem pozdravu so se učenci pomerili v metu vortexa, v teku na 60, 300 in 1000 metrov, v štafeti ter v skoku v daljino. Učenci so spodbujali drug drugega in se v pravem športnem duhu veselili vseh uspehov. Najboljši trije v vsaki disciplini so prejeli priznanja, vsem učencem pa smo podelili še praktična darila, za katera se iskreno zahvaljujemo sponzorjem (Zavarovalnica Maribor d.d., Estetika Onišak, Knjigarna SIMTIS). Hkrati gre zahvala tudi ŠIM-u, ki je pripravil priznanja in s pripravo stadiona pomagal pri organizaciji tekmovanja.

Dan je bil poln športnega veselja, športnih uspehov pa tudi druženja in tkanja prijateljskih vezi. Pohvala vsem mentorjem, ki so na tekmovanje pripravljali učence, za trud, odlične dosežke in dobro voljo pa čestitke še tekmovalcem. Kot smo rekli v uvodnem pozdravu - »Meje ne obstajajo, več sanjaš, več dosežeš.« Da bi pogumno sanjali in z vztrajnostjo dosegali svoje cilje, pa ne le v športu, naj bo želja za naprej.

OŠ Cvetka Golarja Ljutomer


Več v Šport