Na Razkrižje prihaja dvodnevni Riverfest

Sodelujte v naši nagradni igri, kjer bomo podelili 6 dvodnevnih vstopnic

Prlekija-on.net, sreda, 25. maj 2016 ob 11:56
Riverfest Razkrižje

Riverfest Razkrižje

Na Razkrižju, ki se nahaja v neposredni bližini Ljutomera, letos prvič organizirajo prireditev Riverfest, ki bo potekala dva dni in sicer v petek, 17. junija in v soboto, 18. junija. Programsko so zadevo zastavili tako, da so zajeli čim večji krog občinstva, ki bi jih prireditev zanimala. Torej za vsakega nekaj, skupni imenovalec festivala pa je seveda zabava in še enkrat zabava.

Kot nam je ob tem povedal Alen Kovačič, ki s svojim podjetjem Eventus organizira dvodnevni dogodek, so se odločili, da v petek, 17. junija v okviru Riverfesta speljejo prireditev RIVER BOOM. "To bo večer elektronske glasbe, s samimi vrhunskimi in zelo atraktivnimi artisti te zvrsti glasbe. V goste nam prihajajo štirje vrhunski DJ-I. Prihaja ljubljanski duet The Lickerz, mariborski Timo G, ki trese odre doma in na tujem in je zvezda v vzponu ter prava lokalna zvezda. Prihaja tudi Sasha Mikac, ki je s sosednje Hrvaške, prav tako lokalni zvezdnik, ki nastopa po klubih in festivalih širom svoje države in seveda Evrope. Zvezda večera ali headliner pa je pravgotovo najboljši hrvaški dj Kosta Radman. Kosta je hrvaški zvezdnik številka ena, lahko pa se pohvali s tem, da ima naziv Papaya beach rezident (Zrče), kar je v svetu elektronske glasbe zelo velika referenca, saj na Zrčah prirejajo prireditve, ki so med večjimi v Evropi, če ne največje", nam je o dogajanju v petek povedal Alen.

Drugi dan festivala pa so tematsko posvetili rock glasbi in prireditev poimenovali RIVER ROCK. "V soboto pa smo program sestavili nekoliko drugače. In sicer bolj rockersko. Na festival smo povabili najboljše regijske, evropske, pa tudi svetovne tribute skupine. Tako bodo nastopili Led Zeppelin tribute by Kula, skupina samih izkušenih in vrhunskih glasbenikov, ki tako instrumentalno, vokalno in scensko interpretira to legendarno vintage rock skupino. Nastopili bodo tudi ZZ TOP tribute band the Trio. Zelo atraktivna skupina, ki nas očara že s samim prihodom na oder, saj se fantje preoblečejo v kostume in nadenejo brade in so prava atrakcija za občinstvo. Gre pa seveda za skupino samih vrhunskih glasbenikov, ki je tako ali drugače sodelovala z zelo odmevnimi imeni hrvaške glasbene scene. Naslednji nastopajoči so Bijelo dugme tribute band Pastiri, skupina samih akademsko izobraženih glasbenikov, ki nas s svojo interpretacijo omenjene skupine vrača v neko drugo obdobje starega dobrega yugo rocka. Naslednja skupina, ki bo stopila na naš oder je AC/DC tribute band Ballbreakers. Fantje prihajajo s sosednje Hrvaške, natančneje iz Zagreba in z veliko gotovostjo lahko zatrdim, da so ena boljših AC DC tribute bandov v Evropi. Zvezda večera pa bo prav gotovo skupina REAL TRIBUTE BAND GUNS N ROSES Jailbreak, ki prihaja iz Beograda. Za njih lahko rečem samo to, da v Evropi prav gotovo nimajo konkurence, so pa zagotovo med boljšimi GNR tribute bandi na svetu, Kot predskupina bodo nastopili lokalni a zelo nadarjeni fantje EKLIPS," pa nam je Alen povedal o dogajanju v soboto, kjer bodo prav gotovo na račun prišli vsi rokerji.

Lokacija dogodka je Center Zavirje na Razkrižju. Cena vstopnic je za tak program resnično ugodna. Za vsak dan posebej je vstopnica 5 evrov, za oba dneva, torej festivalska vstopnica, pa znaša le 8 evrov. Vstopnice se prodajajo preko sistema mojekarte.si. Prireditev bo v vsakem vremenu, saj je na prizorišču postavljen tudi šotor.

Mi vam podarjamo 6 dvodnevnih vstopnic!
Lahko pa sodelujete v naši nagradni igri, kjer z malo sreče lahko vstopnico dobite brezplačno. Podelili bomo 6 krat po eno vstopnico za oba dneva. Odgovorite na spodnje vprašanje in sodelujte v nagradni igri.

Izžrebani so bili:
  • Lucija Vinko
  • tanja.blue
  • Coyot
  • Tamara Sitar
  • Matejka Lebar
  • Ania Mlakar
Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala in uporabniki, ki uporabljajo Facebook Connect,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani preko spodnjega obrazca.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
  • če še nimate svojega računa, se registrirajte ali se prijavite s pomočjo storitve Facebook Connect,
  • zgoraj desno pod Prijava se prijavite v sistem,
  • v tem članku odgovorite na vprašanje tako, da v okence vpišete odgovor in kliknete Pošlji.
Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.

Spodaj si lahko ogledate tudi video napovednik za dogodek.

Riverfest Razkrižje


Več v Družabno