V petek na krstno predstavitev filma »Svitanje«

Premiera bo v Domu kulture Ljutomer v petek, 27. maja 2016 ob 20. uri

Prlekija-on.net, četrtek, 26. maj 2016 ob 18:15
Ob snemanju filma

Ob snemanju filma

V Domu kulture v Ljutomeru bo v petek, 27. maja 2016 ob 20. uri  premiera diplomskega filma naše rojakinje, novopečene režiserke Tine Ščavničar. Po uspešnem študiju v Beogradu na priznani akademiji bo svoji tukajšnji domači publiki predstavila svoj prvenec Svitanje.

Vstop je seveda brezplačen, projekcija bo trajala pol ure, potem bo predstavitev filmske ekipe in javna zahvala donatorjem, brez katerih omenjeni film ne bi mogel nastati, kot zatrjuje avtorica. Po projekciji so vsi obiskovalci tudi vabljeni na pogostitev v galeriji, kjer boste lahko okusili domača vina ter ostale prleške dobrote.

Na to so vsi prisotni tudi vabljeni na zabavo po filmu, katera bo potekala v London pubu Ljutomer. Igrala bo skupina Shum, po koncertu pa se bo vrtela glasba DJ skupine Reotaksis (Anja Kristl, Jasmina Filipič, Tjaša Fotivec, Tina Ščavničar).

Režiserka Tina Ščavničar se srčno veseli vašega obiska. Nam pa sedaj na koncu ne preostane nič drugega, da »naši«  novi režiserki Tini iskreno čestitamo in zaželimo uspešno in bogato filmsko ustvarjalno kariero. Nedvomno: še dr. Karol Grossmann bi bil zelo navdušen !

Rudi Stegmüller


Več v Glasba in film