Modna znamka DH FASHION pripravlja veliki modni spektakel Terminal D8

Znani modni oblikovalec David Hojnik, 17. junija pripravlja svojo tretjo modno revijo

Prlekija-on.net, petek, 27. maj 2016 ob 11:13
Terminal D8

Terminal D8

Znani modni oblikovalec David Hojnik, 17. junija pripravlja svojo tretjo modno revijo, tokrat pod imenom Terminal D8. Po lanski nepozabni reviji letos vse skupaj želi še nadgraditi. Ekipa DH FASHION bo tudi na svoji letošnji modni reviji, poleg izkušenih modelov, dala priložnost novim in manj znanim obrazom in ljubiteljem mode. Tako so tudi letos, v hotelu Habakuk, pripravili avdicijo na kateri so izbrali pet moških in sedem ženskih modelov. Ti se bodo pridružili že izbranim znanim slovenskim modelom, ki se bodo sprehodili po DH FASHION pisti na mariborskem letališču.

Velika modna revija, na kateri bo premierno predstavljena nova kolekcija unikatnih oblačil in nakita znamke DH FASHION pod katero ustvarja David Hojnik, z izbranim spremljevalnim show programom in glasbenimi gosti se bo zgodila v petek, 17. 6. 2016 na izjemni lokaciji mariborskega letališča, ki ga bodo za en dan spremenili v svetovno modno prestolnico.

Žirijo je letos sestavljala ekipa, s katero David sodeluje in jim tudi najbolj zaupa. Ob njemu so sedeli make-up artistka Doroteja Premužič, frizerski mojster Goran Pfeiler in Nejc Simčič, voditelj oddaje Planet Zvezde na Planet TV ter v izvedbi Davida Klobase - DKC management.


Več v Družabno