20. Cicibaniada na OŠ Križevci

V telovadnici OŠ Križevci so se na 20. Cicibaniadi - Mali olimpijadi zbrali vzgojitelji (mentorji) in ekipe otrok iz vrtcev Upravne enote Ljutomer

Prlekija-on.net, petek, 10. junij 2016 ob 20:35
20. Cicibaniada

20. Cicibaniada

V sredo, 1. junija 2016, so telovadnico zasedli pravi mini športniki, ki obiskujejo vrtce v Ljutomeru, Cvenu, Veržeju, Razkrižju, Stročji vasi, Cezanjevcih, Mali Nedelji in Križevcih. Tekmovali so v štafetnih igrah, hkrati po 2 ekipi. Ekipo so sestavljali štirje tekmovalci. Igre, v katerih so se pomerili, pa so bile velikan gre preko vode, tek v koloni, nošnja žogice na žlici, slalomski tek, žoga skozi noge nazaj.

Na slavnostni otvoritvi se je pojavil tudi lisjak Foksi. Po pozdravnem govoru ravnateljice Vasilije Stolnik so učenci zasedli klopi in pričeli s štafetnimi igrami. Vzdušje je bilo zelo olimpijsko, kajti otroci so bili spretni, hitri in predvsem športno navdušeni. Njihovi mentorji so jih bodrili in jim stali ob strani z nasveti.

Ob koncu so vsi sodelujoči prejeli priznanja in medalje. Gostitelji pa so se še posebej veselili, saj so od vseh ekip zbrali največ točk in dosegli prvo mesto.

Katja Koroša
Melita Karas


Več v Najmlajši