V Gornji Radgoni športali s Klinko

Enega izmed največjih projektov ŠMK Klinka je obiskalo več kot 4000 obiskovalcev

Prlekija-on.net, torek, 14. junij 2016 ob 10:23
Športaj s Klinko 2016

Športaj s Klinko 2016

V soboto, 11. junija, je Študentsko mladinski klub Klinka izpeljal največji ekstremni športni dogodek v Pomurju – Športaj s Klinko.

Enega izmed največjih projektov ŠMK Klinka je obiskalo več kot 4000 obiskovalcev. V celodnevnem dogajanju so se zvrstili različni turnirji, in sicer turnir iz malega nogometa, tenisa, beach volley-ja, streetballa, park drifta in paintballa. Letos so prvič organizirali tudi Tek na izi, kjer so odrasli prebežali 5 km, a je Klinka poskrbela za presenečanje, saj jim je na progo postavila tudi ovire v obliki milnih mehurčkov, vodnega curka in skoka čez bale. V popoldanskih urah so Tek na izi (1000 m) prebežali tudi otroci.

Obiskovalci pa so se lahko, poleg navijanja za svoje favorite, poskusili v paintball areni, slackline, predstavitvi in ogledu tekme ameriškega nogometa, se udeležili fit intervalka z Andrejo, si ogledali ter se preizkusili v Kickboxu, si ogledali nogometno tekmo veterani Olimpija vs. veterani ŠNK Radgona ter uživali v nastopu skupine Dunking Devils. Vrhunec letošnje prireditve je zaznamoval show Petra Podlunška (PP37).

Pozabili niso niti na otroke, ki so lahko brezskrbno uživali na napihljivih gradovih, v animaciji klovnov, bazenu, trampolinu ter na velikem plezalnem stolpu.

Na prireditvi so bile številne stojnice, kjer so se  predstavile tudi ostale organizacije oz. društva, ki so podelile številne nagrade.

Vse skupaj sta ob glasbi DJ Bertija v svojem stilu vodila znana animatoja Primož in Cepo. V večernem delu je nastopila skupina Souled Out.

Več o dogodku si lahko pogledate v spodnji fotogaleriji. Se vidimo naslednje leto!


Več v Družabno