Za učence OŠ Ivana Cankarja in OŠ Cvetka Golarja Ljutomer organizirali poletni tabor

Med učenci obeh šol so se stkale lepe prijateljske vezi, katere so soglasno sklenili ohraniti tudi v prihodnjem šolskem letu

Prlekija-on.net, petek, 1. julij 2016 ob 19:29
Poletni tabor v Ljutomeru

Poletni tabor v Ljutomeru

Od ponedeljka 27. 6. 2016 do srede 29. 6. 2016 smo za učence OŠ Ivana Cankarja Ljutomer, ki so obiskovali Podjetniški krožek in za učence OŠ Cvetka Golarja Ljutomer, ki so obiskovali tabornike, organizirali poletni tabor.

Učenci Podjetniškega krožka so reševali različne ustvarjalne naloge v okviru Podjetniškega rally-ja in začeli uresničevati svojo podjetniško idejo. Učenci taborniki pa so spoznavali osnovna pravila preživetja v naravi (postavljanje šotorov, bivakiranje na prostem, lokostrelstvo,... Vsi pa smo s skupnimi močmi poskrbeli za naše bivanje v šotorih (postavljanje šotorov), priskrbeli gorivo za naš taborni ogenj in se zabavali ob pečenju hrenovk, šaljivih igrah in pripovedovanju strašljivih zgodb ob večernem ognju na prostem. Od žgočega sonca smo se ohladili na ljutomerskem kopališču, kjer smo skupaj preživeli celotno popoldne.

Med učenci obeh šol so se stkale lepe prijateljske vezi, katere smo soglasno sklenili ohraniti tudi v prihodnjem šolskem letu.

zapisala Metoda Ljubec
OŠ Ivana Cankarja Ljutomer


Več v Kultura in izobraževanje