Na igrišču Mala Vas pri Svetem Tomažu izpeljali 8. memorial Franca Klemenčiča

Tekmovanja se je udeležilo sedem ekip, slavili pa so Čarlijevi Angelčki

Prlekija-on.net, torek, 12. julij 2016 ob 16:48
Slavili so Čarlijevi Angelčki

Slavili so Čarlijevi Angelčki

V nedeljo, 10. julija, je bil v Mali Vasi pod pokroviteljstvom Športnega društva Sv. Tomaž nogometne sekcije Legende Malih Vin, organiziran 8. memorial v spomin na prezgodaj umrlega člana Franca Klemenčiča.

Franc Klemenčič je bil rojen 22.3.1963 na domačiji Klemenčičevih zraven igrišča. Otroštvo in mladost je z brati in sestrami preživljal v Mali Vasi, kjer je s sosedi in prijatelji iz drugih vasi začel osvajati veščine nogometa. Franc je bil dober golman in bil je tudi eden od pobudnikov za izgradnjo in modernizcijo igrišča, kjer je fizično in matrialno pomagal.

Pred začetkom tekmovanja je bila krajša slovestnost Francu v spomin, ki so se ga udeležili njegova družina, župan Mirko Cvetko, konjeniki ranč kluba Laso, Tomos klub Prekrasni, Turistično društvo Runeč in Oldtimerji iz Stare Gore.

Tekmovanja se je udeležilo 7 ekip: Nosorogi, Trnovska Mafija, Kirbiy, Čarlijevi Angelčki, F.c. Grozdek, 13 ključ in Albatrosi. Najboljše 4 ekipe so: 1. mesto Čarlijevi Angelčki, 2. mesto Trnovska Mafija, 3. mesto Kirbiy in 4. mesto F.c. Grozdek, ki so prejeli pokale in nagrade. Organizatorji so za tekmovalce in ostale goste pripravli dober bograč, ki je bil brezplačen in hladno pijačo.

Ivan Trunk​


Več v Šport