Legijaš in Klaudija na »seniorskem večeru«

Zaplesali v julijskem večeru na DOSOR-jevi terasi

Filip Matko Ficko, sobota, 23. julij 2016 ob 16:22
Julijski seniorski večer

Julijski seniorski večer

Na terasi DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, so stanovalke in stanovalci DOSOR-ja zaplesali v četrtek, 21. julija zvečer, med 18. in 21. uro. Na programu je namreč bil tradicionalni »seniorski večer«, ki ga vsak tretji četrtek v mesecu pripravita Marija Erveš, kot DOSOR-jeva prostovoljka in Tatjana Geč, ki je v DOSOR-ju zaposlena. Njunemu vabilu se je odzval DOSOR-jev prostovoljec Štefan Sečko Legijaš z Vaneče, ob njem pa je tokrat zapela kot gostja »seniorskega večera« še 22-letna študentka Klaudija Vrečič iz Dankovec.


Za popestritev tokratnega »seniorskega večera« je z nekaj pesmicami poskrbela 4,5-letna Alina iz Maribora, a ljudsko »En šoštar me vprašal, če plesat grem z njim« je zapela DOSOR-jeva stanovalka Ema Matijevič. Njej sta se kot sponzorki večera zahvalili organizatorki »seniorskega večera«, glasbeniku Legijašu in njegovi vokalistki Klaudiji pa sta izročili DOSOR-jevo darilce.

Že za ponedeljek, 25. julija zvečer, pa je na DOSOR-jevi terasi ponovno napovedan plesni večer. Kajti na DOSOR-jevem poletnem odru bodo v okviru festivala »DOSOR-jeve vetrnice« nastopili štirje mladi fantje zabavno glasbene skupine »Štajerski fakini«.


Več v Družabno