Skupaj lahko Kevinu pomagamo nastreljati kolajno na univerzijadi

Pri uresničitvi sanj mu lahko pomagate tudi vi, Kevin bi namreč bil vesel vsakega evra, ki bo prispel na njegov račun in mu pomagal odpotovati na tekmovanje

Teja Trstenjak, torek, 26. julij 2016 ob 21:40
Kevin Venta, foto: Andraž Martinšek

Kevin Venta, foto: Andraž Martinšek

Kevin Venta, mladi ormoški strelec cilja visoko - cilja na kolajno na prihajajoči univerzijadi na Poljskem. Uresničitev cilja bi pomenila, da je mladenič tako rekoč že del svetovne strelske elite. Pri uresničitvi sanj mu lahko pomagate tudi vi, Kevin bi namreč bil vesel vsakega evra, ki bo prispel na njegov račun in mu pomagal odpotovati na tekmovanje. Stroški bivanja na Poljskem in samo potovanje bodo Kevina stali okrog 800 evrov.

Dandanes je vrhunski šport povezan z visokimi denarnimi vložki in Kevinova želja je pridobiti še več sponzorjev, ki bi mu omogočili nemoteno treniranje. Trenutno je Kevin še študent, ampak študij že končuje in po njem bi z zaposlitvijo za polni delovni čas strelstvo moral postaviti na stran. Stalni sponzorji bi pa Kevinu lahko pomagali preživeti mesec. Da bi lahko nemoteno treniral bi mu zadostovalo 400 evrov mesečno. Sam je povedal, da njegov cilj ni, da bi s športom obogatel, ampak je njegova želja delati kar ga veseli in s tem razveseljevati tudi druge. Mogoče pa tudi nas Prleke kdaj razveseli s kakšno olimpijsko medaljo. Te pa imamo radi vsi, mar ne? :)

Dosežki Kevina Vente
Mladi strelec je reprezentat slovenske strelske reprezentance in član strelskega društva Kovinar Ormož. Njegovi dosežki so zavidanja vredni in Prleki smo nanj lahko resnično ponosni. Mladenič niza uspeh za uspehom. Tako že od leta 2013 naprej nastopa v nemški Bundesligi, ki je najmočnejša liga na svetu in priložnost nastopa v njej dobi le peščica najboljših tujih tekmovalcev, prav tako pa je tudi lastnik dveh državnih rekordov, in sicer z malokalibrsko pištolo na 50 metrov in pa z zračno pištolo na 10 metrov. Skupno je Kevin samo od leta 2010, ko je začel trenirati, osvojil že več kot 100 medalj na pomembnejših državnih in mednarodnih tekmovanjih.

Če želite pomagati Kevinu lahko morebitna sredstva nakažete na transakcijski račun 04103-0000453704 (s pripisom: DONACIJA ZA SVETOVNO PRVENSTVO) ali pa kontaktirate Strelsko društvo Kovinar Ormož. Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na predsednika strelskega društva, ki je dosegljiv na e-mail tadejhorvat@hotmail.co.uk.


Več v Šport