Nina Pušlar s svojimi hiti navdušila ljutomersko občinstvo

Na Lotmerški noči je nastopila trenutno najbolj zaželena pevka na domači sceni - Nina Pušlar z bendom, občinstvo pa je ogrela še predskupina Energy

Prlekija-on.net, nedelja, 31. julij 2016 ob 11:14
Lotmerška noč

Lotmerška noč

V sklopu 60. občinskega praznika Občine Ljutomer, ki se je pričel v soboto, 30. julija, je na Letnem kopališču Ljutomer, potekala Lotmerška noč. Nastopila je trenutno najbolj zaželena pevka na domači sceni - Nina Pušlar z bendom, občinstvo pa je ogrela še predskupina Energy.

Nina je zapela vse svoje hite in navdušila številno publiko, ki se je zbrala ob bazenu. Člani skupine so še Ana Ferme - spremljevalni vokal, Janez Skaza - kitara, Aleš Ogrin - klaviature, Jani Šepetavec - saksofon, Giovanni Toffoloni - bas kitara, Tomi Purich - bobni in Goran Moskovski - tolkala. Še pred nastopom je vse zbrane nagovorila županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba ter tako vse povabila na številne dogodke v okviru občinskega praznika. Ob koncu koncerta so se številni še slikali skupaj z Nino.

Dogajanje ob bazenu je že čez dan bilo pestro, saj je od 14. ure naprej potekal turnir v nogometu na milnici, kjer je slavila ekipa Šic bar. Celodnevni dogodek je organiziralo Športno društvo Altafin - Stročja vas.


Več v Družabno