Ste pripravljeni? Svojo najhujšo nočno moro boste sedaj lahko doživeli v živo!

Pri Gornji Radgoni svoja vrata odpira House of Horrors, česar podobnega pri nas še ni. Ekskluzivno smo pred odprtjem hiše vstopili v njo ter se prepričali o strahu in grozi, ki tam preži na obiskovalce.

Prlekija-on.net, četrtek, 4. avgust 2016 ob 15:32
House of Horrors Gornja Radgona

House of Horrors Gornja Radgona

Verjetno se je že vsakemu izmed nas zgodilo, da so nas preganjale pošasti ali različni liki iz grozljivk in smo ob tem bili nemočni ali jim nismo mogli pobegniti ter smo bili srečni in si oddahnili, ko smo se prebudili in so bile le sanje. Če si upate predstavljati, da bi se vam nekaj takega dogajalo v realnosti, boste sedaj za to imeli priložnost.

Pri Gornji Radgoni je namreč nastal projekt House of Horrors, hiša, ki se uradno odpira v petek, 5. avgusta ob 11. uri. House of Horrors se nahaja v Črešnjevcih 232a v neposredni bližini Gornje Radgone. Alex, idejni vodja projekta nam je ob tem povedal, da so tovrstne vsebine zelo pogoste v tujini in po svetu, pri nas pa česar podobnega še ni. Zato so se odločili, da bodo tovrstno izkušnjo in grozljivo doživetje ponudili svojim obiskovalcem. Kot nam je povedal, vas v hiši čaka veliko noro dobrih scen, veliko norcev iz horror filmov, hiša pa vam bo ponudila edinstveno izkušnjo, ki je nikoli ne boste pozabili.

House of Horrors je sestavljena iz devetih prostorov, v katerih boste lahko srečali vse najbolj znane like iz grozljivk. S slednjimi se boste soočili iz oči v oči in jih spoznali v vsej svoji grozi. Zelo veliko pozornosti so namenili kvalitetni izvedbi zares grozljive izkušnje, ki bo čim bolj pristna, ter se bo odvijala na osebnem nivoju. Zagotavljajo vam grozljivo in nepozabno, hkrati pa popolnoma varno izkušnjo. To bo hiša v kateri se boste borili za preživetje. Bo dogodivščina, ki je še niste doživeli. Vašo nočno moro, ki ste jo videli samo v najstrašnejših filmih, boste lahko sedaj doživeli v živo. V sklopu hiše pa je na voljo tudi gostinska ponudba.

House of Horrors bo odprta vse dni v tednu, od 11. ure naprej, zadnji vstop v hišo pa je ob 20. uri. Kot zagotavljajo organizatorji, boste v eni do dveh urah lahko doživeli najgloblje občutke strahu, groze in obupa. Majhen delček tega si lahko ogledate spodaj, ko smo ekskluzivno pred odprtjem hiše vstopili v njo ter se prepričali o strahu in grozi, ki tam preži na obiskovalce. A tisto najbolj grozno, strašno in na osebnem nivoju, z vsemi strašnimi in živimi liki, lahko doživite le sami. V živo.


Več v Zanimivosti