Novemu mentorju v šovu Kmetija: Nov začetek je Milan Belec vzor

Žal že pokojnega Milana Beleca, ki je kot mentor nastopil v zadnjih dveh sezonah, bo zamenjal Matjaž Zupančič iz Kranja

Prlekija-on.net, nedelja, 21. avgust 2016 ob 16:55
Nov mentor v šovu bo Matjaž Zupančič, foto: Planet TV

Nov mentor v šovu bo Matjaž Zupančič, foto: Planet TV

Kmalu se na Planet TV pričenja nova sezona šova Kmetija: Nov začetek, kjer bodo tekmovalci po navedbah ustvarjalcev izpostavljeni najbolj surovim razmeram do zdaj, tistega, ki se bo uspel prebiti do konca, pa znova čaka lepa nagrada v vrednosti 50.000 evrov. V tej sezoni je novo tudi posestvo, kjer bodo bivali, nov pa je tudi mentor, ki je zamenjal žal že pokojnega mentorja Milana Beleca, ki je umrl februarja letos.

Milana, ki je kot mentor nastopil v zadnjih dveh sezonah, bo zamenjal Matjaž Zupančič iz Kranja, ki se ukvarja s sadjarstvom in vinogradništvom pa tudi z vrtnim dizajnom. Mentorica ostaja Karolina Črešnar, ki je v tej vlogi bila že v prejšnjih letih.

Novi mentor je ob tem za Planet TV povedal, da si je ogledal Milanove nastope "in mislim, da mi je v tem trenutku kar vzor. Drugega nisem videl." Ob tem dodajmo, da je poleg Milana, ki nas je zapustil letos, podobna usoda doletela tudi Marijana Podobnika, gospodarja v Pop TV-jevem šovu Kmetija, ki je umrl med snemanjem leta 2009. Matjaž je na vprašanje ali je vraževeren odgovoril, da mogoče je, nekje v globini, ... "Res sem si naložil čudno karmo. Morda sem pa tisti, ki jo bo prekinil," je dodal.

V šov se vrača tudi lanskoletni drugouvrščeni tekmovalec, priljubljeni Franc Vozel, ki bo letos prevzel vlogo trgovca na tržnici, šov pa bo vodila Jasna Kuljaj.



Več v Družabno