Barbari Skuhala pokal KS Miklavž pri Ormožu

Barbara je bila edina šahistka med devetimi šahisti

Prlekija-on.net, ponedeljek, 29. avgust 2016 ob 08:41
Barbara je bila edina šahistka med devetimi šahisti

Barbara je bila edina šahistka med devetimi šahisti

Šahisti so se v nedeljo, 28. avgusta, pomerili za pokal KS Miklavž pri Ormožu, kjer je tekmovalo devet šahistov in šahistka. In prav ta šahistka, Barbara Skuhala iz Ljutomera, je z osmimi zmagami in enim porazom zasedla prvo mesto.

S sedmimi zmagami in dvema porazoma so se za njo uvrstili Janko Brunčič, Davorin Cmrekar in Luka Skuhala, ki so v medsebojnih dvobojih potem odločili kdo bo zasedel drugo, tretje in četrto mesto. Po dodatnih dvobojih se je na drugo mesto uvrstil Luka Skuhala, tretje mesto je zasedel Janko Brunčič, na nehvaležnem četrtem mestu pa je pristal Davorin Cmrekar. Tudi na petem in šestem mestu sta pristala Matej Nemec in Emil Kovač s petimi točkami. Turnir je bil zelo borben saj se je od oseminštirideset odigranih partij samo ena končala z remijem v vseh ostalih pa smo dobili zmagovalca.

Turnir so lepo izvedli člani KS Miklavž pri Ormožu na čelu s predsednikom, tajnico in članom Jožekom Tomažičem. Upamo, da se tudi prihodnje leto srečamo in hvala za letošnjo povabilo in dobro organizacijo.


Več v Šport