Dobovec premočan za Tomaž

KMN Tomaž Šic Bar – Dobovec Pivovarna Kozel 2:10 (0:5)

Prlekija-on.net, sobota, 1. oktober 2016 ob 09:13
KMN Tomaž Šic Bar - Dobovec Pivovarna Kozel

KMN Tomaž Šic Bar - Dobovec Pivovarna Kozel

V petek, 30. septembra, je v Ljutomeru bil odigran 2. krog 1. SFL, ki se je po več kot desetih letih ponovno vrnila na ljutomerski parket. Pomerila sta se KMN Tomaž Šic Bar, ki svoje domače tekme igra v dvorani ŠIC v Ljutomeru ter Dobovec Pivovarna Kozel.

Dobovec vodi slovenski selektor Andrej Dobovičnik, za ekipo pa igrajo priznana slovenska futsal imena kot so Aleš Vrabel, Uroš Kroflič, Matjaž Vojsk, Aleš Marot, ... zato je že pred tekmo bilo jasno, da Tomaž čaka težko delo. Tudi zato, ker je Dobovec v prvem krogu doma izgubil in so bili še dodatno motivirani, da v drugem krogu dosežejo boljši rezultat, Tomaž pa je v prvem krogu presenetil Sevnico.

Tomaž je pred polno dvorano tekmo dobro začel, stresel okvir vrat in bil nekajkrat blizu zadetka, a žoga ni hotela v gol. Na drugi strani je Dobovec prav tako bil zelo nevaren, zadel tudi vratnico ter po dobrih desetih minutah izvajal prvi prosti udarec z desetih metrov zaradi domačih šestih prekrškov ter v 14. minuti še drugega, a sta strelca Kroflič in Vrabel bila nenantančna. V 14. minuti je nato padel prvi gol, ki ga je dosegel Rok Rednak, ekipa Dobovca pa je nato v nadaljevanju pokazala izredno učinkovito igro ter kaznovala vsako domačo napako. Do konca prvega polčasa so še padli štirje zadetki in tekma je praktično bila odločena. S tremi zadetki sta se pri gostih izkazala Vrabel in Rednak, za domače pa sta zadetka dosegla Urban Goričan in Mitja Gašparič.

V spodnjem videu je nekaj igre ter nekaj golov iz prvega polčasa.

1. SFL, 2. krog, 30.9.
KMN Tomaž Šic Bar – Dobovec Pivovarna Kozel 2:10 (0:5)
0:1 Rednak (14.), 0:2 Vojsk (15.), 0:3 Vojsk (16.), 0:4 Belšak (17./ag), 0:5 Vrabel (19.), 0:6 Rednak (23.), 0:7 Bizjak (26.), 1:7 Goričan (28.), 1:8 Rednak (32.), 1:9 Krivec (32.), 2:9 Gašparič (34.), 2:10 Vrabel (40.)

KMN Tomaž Šic bar: Kristian Vrbnjak, Andrej Kozar, Žan Kolarič, Miha Magdič, Domen Školiber, Gregor Miklašič, Urban Goričan, Mitja Gašparič, Marko Roškar, Marko Budja, David Goričan, Dejan Kociper, Kevin Belšak, trener: Marjan Magdič

Dobovec Pivovarna Kozel: Marko Peček, Gorazd Polajžer, Niko Cesarec, Sebastijan Drobne, Aleš Vrabel, Uroš Kroflič, Matjaž Vojsk, Aleš Marot, Denis Lojen, Rok Rednak, Jaka Bizjak, Mitja Plahuta, Dejan Bizjak, Uroš Krivec, trener: Andrej Dobovičnik

Celoten zapisnik najdete tukaj.


Več v Šport