Ljutomer še drugič zapored doma zmagal s 6:0

Avto Rajh Ljutomer - Rakičan 6:0 (2:0)

Prlekija-on.net, sobota, 8. oktober 2016 ob 19:15
Avto Rajh Ljutomer - Rakičan

Avto Rajh Ljutomer - Rakičan

Avto Rajh Ljutomer, se je v soboto, 8. oktobra, v 8. krogu 3. SNL - vzhod, na domačem igrišču pomeril z Rakičanom ter tako kot pred 14 dnevi proti Gradu, tudi tokrat slavil s 6:0.

Ljutomer je tekmo začel silovito in že v 6. minuti vodil, ko je zadel kapetan Primož Munda. V 20. minuti je bilo že 2:0, gol pa je dosegel David Vinkovič. Rakičan je v drugem delu prvega polčasa nato pokazal nekaj več od igre ter nekajkrat bil blizu zadetku, a je bila domača obramba vedno na mestu.

Drugi polčas se je začel podobno kot prvi, Ljutomer je vodstvo povišal na 3:0 v 50. minuti. Uspešen je bil Alen Brumen. Igra gostov je nato dokončno razpadla, Ljutomer pa je do konca še trikrat zatresel mrežo gostov. V 58. minuti je zadel Primož Panič, minuto pozneje pa še Luka Ciglarič, ki je končni rezultat postavil v 79. minuti iz enajstmetrovke. Ljutomer je po nepopolnem krogu na petem mestu.

V spodnjem videu si lahko ogledate dva gola Ljutomera v drugem polčasu.

Avto Rajh Ljutomer - Rakičan 6:0 (2:0)
70; Munda 6., Vinkovič 20., Brumen 50., Panič 58., Ciglarič 59., 79. (11-m)

Avto Rajh Ljutomer: Lovrenčič Tjaž, Bertalanič Nino, Kocuvan Rok, Hriberšek Matjaž, Vinkovič David, Ciglarič Luka, Munda Primož (64./Kocuvan Žan), Brumen Alen (73./Jelen Patrick), Kardinar Niko, Markovič Tomaž, Semenič Tilen (46./Panič Primož), trener: Zemljič Boštjan

Rakičan: Gerendaj Sašo, Gerendaj Alen, Bagari Uroš, Bagari Marko (76./Zečevič Dragan), Kokol Vladimir, Miličevič Matej, Žekš Marjan, Belaj Borna, Godvajs Rok, Škerlak Sebastijan (62./Jančar Alen), Rajnar Blaž (46./Fartelj Dominik), trener: Posavec Dragutin


Več v Šport