V Ljutomeru padla kolesarka

V včerajšnjih prometnih nesrečah je bila ena udeleženka hudo telesno poškodovana, štirje pa so utrpeli lažje telesne poškodbe

Prlekija-on.net, četrtek, 13. oktober 2016 ob 07:05
V Ljutomeru je kolesarka padla na vozišče v trenutku, ko je mimo pripeljalo osebno vozilo

V Ljutomeru je kolesarka padla na vozišče v trenutku, ko je mimo pripeljalo osebno vozilo

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju med drugim obravnavali šest prometnih nesreč. V obravnavanih prometnih nesrečah je bila ena udeleženka hudo telesno poškodovana, štirje pa so utrpeli lažje telesne poškodbe.

V naselju Rankovci je voznik osebnega vozila trčil v peško, katero so oskrbeli reševalci NMP Murska Sobota in jo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Murska Sobota. Peška se je v trčenju hudo telesno poškodovala.

V Ljutomeru je okoli sedme ure zjutraj prišlo do trčenja kolesarke in osebnega vozila na Ormoški cesti. Slednja je bila lažje telesno poškodovana. Ugotovljeno je bilo, da se je kolesarka pripeljala po kolesarski stezi in padla na vozišče v trenutku, ko je ob njej pripeljal voznik osebnega vozila.

V Moščancih je voznica osebnega vozila zapeljala z vozišča in se lažje telesno poškodovala. Izven naselja Kupšinci pa sta v trčenju osebnih vozil oba voznika bila lažje telesno poškodovana.


Več v Črna kronika