33-letnik hodil po avtocesti, kjer ga je do smrti zbil neznani voznik neznanega tovornega vozila

Vse, ki so prometno nesrečo videli ali vedo za kakšne podatke v tej zvezi, na PU Murska Sobota naprošajo, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, tel. št. 113 ali na anonimni tel. policije 0801200

Prlekija-on.net, četrtek, 13. oktober 2016 ob 08:19
Policija prosi vse za pomoč

Policija prosi vse za pomoč

Danes ob 06.40 je bil OKC PU Murska Sobota obveščen, da je bil na pomurski avtocesti, na mostu čez reko Muro v smeri proti Mariboru, najden mrtev moški. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec hodil po vozišču in je vanj trčil neznani voznik neznanega motornega vozila.

Vse, ki so prometno nesrečo videli ali vedo za kakšne podatke v tej zvezi, na PU Murska Sobota naprošajo, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, tel. št. 113 ali na anonimni tel. policije 0801200.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je 33-letni moški hodil po avtocesti, kjer je vanj trčil neznani voznik neznanega tovornega vozila, katero je s kraja odpeljalo. Za neznanim tovornim vozilom policisti še zbirajo obvestila.

Okoliščine smrti pokojnega policija še preiskuje. Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo.

V bližini najden okrvavljen nož
Na kraju nesreče so na stekleni ograji vidni krvavi sledovi domnevnega plezanja, sledovi krvi so tudi na sprehajalni poti. 33-letnik naj bi svoj avtomobil pustil parkiran pod mostom, kjer so bile še vidne sledi gum, nato splezal po hribu navzgor na avtocesto. V bližini so kriminalisti med drugim našli tudi okrvavljen nož.


Več v Črna kronika