Delo dobi razvojni inženir, strokovni delavec, picopek, grafični oblikovalec, ...

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta v Prlekiji in širše

Prlekija-on.net, petek, 28. oktober 2016 ob 10:11
Pisarna

Pisarna

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta. Nekaj teh je zapisanih v nadaljevanju, več aktualnih prostih delovnih mest na območju Pomurja in Podravja pa lahko najdete tukaj.

Na OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici za določen čas do vrnitve delavke iz bolniške oz. porodniške zaposlijo pomočnico vzgojiteljice predšolskih otrok, Elrad iz Gornje Radgone za nedoločen čas zaposli razvojnega inženirja, CSD Gornja Radgona pa za tri mesece zaposli strokovnega delavca.

V Ljutomeru iščejo dva pomožna kuharja oz. picopeka za določen čas 12 mesecev, podjetje Novak E 92 v Ljutomeru za določen čas, 6 mesecev zaposli oblikovalca kovin, upravljalca CNC stojev, podjetje MF-CT iz Pristave pa za nedoločen čas zaposli komercialista.

Podjetje RV Mont iz Ormoža išče tri monterje elektro instalacij za določen čas, Arcont iz Gornje Radgone za določen čas zaposli tri izdelovalce stavbnega pohištva, ZR grafika iz Gornje Radgone pa za določen čas, treh mesecev zaposli grafičnega oblikovalca.

Potjetje Carthago iz Odrancev ponuja več prostih delovnih mest, kjer delo dobijo kontrolor, skladiščnik, tehnolog, vodja delovne skupine in vzdrževalec.

Poleg naštetih zaposlitev se na celotnem območju Pomurja in Podravja išče več voznikov tovornih in dostavnih vozil, železokrivec, zidar, gradbeni delavec in strojnik v Turjancih, orodjar in vzdrževalec v Gornji Radgoni, pleskar in izvajalec suhomontažne gradnje v Ivanjkovcih, izvajalec suhomontažne gradnje se išče tudi v Ljutomeru, v Apačah in Gornji Radgoni iščejo pomoč v kuhinji, v Apačah in Ljutomeru iščejo prodajalca, v Apačah, Radencih in Sv. Jurij ob Ščavnici strežbo pijač, tesar in mizar v Iljaševcih, mizar tudi v Babincih, klepar in komercialist v Radencih, frizer v Apačah, ... Vsa delovna mesta so tako za moške kot ženske.

Vsa prosta delovna mesta najdete tukaj.


Več v Gospodarstvo